Yakında Başbakanımız da özenip Type-rDoğan.com u alırsa şaşırmam
Printable View
Yakında Başbakanımız da özenip Type-rDoğan.com u alırsa şaşırmam
sor bakalım erhan, Type-r varmıymış kendilerinde, farketmez EP3 de olabilir FN2 de :D:D aaa EK9 varsa o ayrı oluR :D:D:D:D
bu site honda üzerinemi kuruldu ne kadar honda var öle
sanayideki aksesuarcılarda typer sis farı kemer pedleri direksiyon pedal takımı vites topuzu vs bir çok ürün var onun için tescillenmiş olabilir.
marka model vs. takılmayın bunlara
hepsini geçtim , adam direkt olarak logoyu almış
typeR yazısının bir fontu ebatları rengi vs.. var
tamam volkswagen markasının da gti uzantısı var , peugeot'un da... ama bakın bakalım gti logolarının fontları renkleri ebatları vs. birbirlerine benziyor mu?
Hondanın bunu almış olması gerekmiyomu zaten
Enes , nette boyle ruhsat resmi koymak motor no şasi no acisindan sakincali olabilir editle istersen ..
Eğer GTi ı da tescil ettirirse olmayacak. Bunu ilk başlatanda VW. Farkındaysanız VW ve VW motoru kullanan (eski kasa ford galaxy gibi mesela) araçlar dışında TDi ismini hiçkimse kullanamıyor
Ek1 belgesini doldururken ne yazarsanız o geçiyor. Hatta çoğu zaman ruhsatın bile boş nüshasını muamelecilere verip doldurtuyorlar. Dolayısı ile ruhsatta ne yazdığının pek bir önemi yok aslında.
yakında birde mahkemeye verirler hondayı markamızı kullanıyolar diye
honda türkiye'ye mail attım , bakalım ne kadar ilgilenecekler
Haklısınız TDI ismini VW Group hariç kimse kullanamıyor. VW kendi motor teknolojileri adına TDI ı registered etmiş. Ancak bu biraz patente konu olan bir durum...
Vtec ile vvti gibi...
Yani benim demek istediğim esasında şudur; Clio RS in RS'ini aldık ne olacak ki?? Clio RSI diye model çıkarır ve onu RS in halefi olarak piyasaya sunar. Ancak Renault, Clio ismini almamazlık edemez. Çünkü clio ürün gamındaki bir modeldir. RS i tek başına değil de Megane RS veya Clio RS olarak tescil ettirebilir.
hee okısmını görmedım pardon zaten görunmuorda .... :D