geçmiş olsun hayırlısıyla bulunur inşallah
Printable View
geçmiş olsun hayırlısıyla bulunur inşallah
çok geçmiş olsun.bu ne cesaret arkadaş ya.insanların yıllarca para biriktirip aldığı aracını göz nurunu sen gel al götür.ülkenin durumu hiç iyiye gitmiyor.büyük büyük geçmiş olsun.
aslında kerkes arabasında bi navigasyon bulundursa.park halindeykende zula bir yere koyulsa.çalan hırsızın nereye gittiği görülebilir.aklıam gelen en güvenli sistem bu.alarm felan hikaye
kardeşim geçmiş olsun polis tanıdığın varsa devreye sok derim normal şartlarda bulunması biraz zor arkadaşmın başına geldi ordan biliyorum tekrar geçmiş olsun
çok geçmiş olsun... bulunur..inşallah parçalamamışlardır...bi hırsızdan duymuştum 1000 liraya satıyolarmış parçacılara :s
bu zamana kadar bulunmaması hayra alamet değil ama en iyi ihtimalle iç döşemeleri koltukları torpidoyu alıp bırakırlar
inşallah en az zararla biran önce bulunur kendi arabammış gibi üzüldüm vallahi
:eek: çok geçmiş olsun en kısa sürede bulunur inşallah..:(
cok gecmis olsun arkadasım allah sabır versin.
bu serefsizlere karsı arabalarımızı guvende tutmak icin en akılcı cozum aracın gizli bir bolumune gps takip cihazı yerlestirmek nokta atısı nerde oldugunu gorucen gidien oraya o serefsizlerin analarından emdiklerini burunlarından getiricen...
Çok geçmiş olsun . . .inşallah bulunur.
Geçmiş olsun kardeşim,ALLAH belasını versin bu şerefsizlerin...
Haber yok mu hiç ?
çok geçmiş olsun sinan inşallah bulunur,
Herhangi bi gelişme varmı?
Çok geçmiş olsun . . .inşallah bulunur.
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur
Şu ana kadar herhangi bir gelişme yok..:(:(
Beklemedeyiz
Allah sabır versin.inş sapasağlam bulunur:(