kampanyalı almak mantıklı
zaten 1gb paket alacaksın,
ve faturan 100 den aşağıya gelmeyecek,
Printable View
kampanyalı almak mantıklı
zaten 1gb paket alacaksın,
ve faturan 100 den aşağıya gelmeyecek,
ben storm aldım vodafoneden 18 aylık paket ile sözleşmemi ben belirledim ama
Görüşme sınırsız
Mesaj sınırsız
internet sınırsız
ayda 171 lira ödüyorum çokta memnunum en azından ne ödiyeceğimi biliyorum önceden 300-500 geliyordu faturalar ki turkcell yıllarda çok öptü beni sağolsun.
ayfon 3g hizli guzel vs ama neden multitasking desteklemezki :(
iphone'da üç olay var beni deli eden ;
-sar değerinin yüksek oluşu
-pilinin cihaza entegre olması i bu sebeple mecburiyetten yetkili servise bağlı kalma durumu
-kullanım tarzına bağlı olsa da , pilinin fazla uzun süre (göreceli olabilir) dayanamaması
bu iphone uyugulmaları nasıl yukletecez bılen var mı? kırılıyormus vırık cırık bana ankarada bı adam soyleyınde halledıversın su ısı...
valla tele 100 lira taksit oduyorm
tel faturamda 70den aşagi gelmio 1200dk konusma 1gb internet 200msjla beraber
bole daha avantajli gibi ama genede aylik ii para edio :D
para veripte pişman olmadigm ender cihazlardan iphone ki 8gb bnmki yetio.
3gs 16gb kullanıyorum çok mutluyum...
Kontratlı, kampanyalı ürün almanı tavsiye etmem.
ilk çıktıgında aldım garantisi bitmeden arkasında çizikler oluştu garantiden kapagı değiştirdim telefon geldi titreşim bozuldu kapagı tam oturtamamışlar titreşim bozuldu
sonra titreşim düzeldi bu sefer arayanın sesi gelmiyo ama benim sesim gidiyo 1 aydır serviste gel git yapıyo bi hata daha verirse sıfır alıcam bekliyorum 1 2 güne kadar belli olucak :D:D
1.5 sene 3G kullandım, sonra kardeşime hediye ettim.. Şu an NOKIA E72 kullanıyorum..
iphone 4G'nin çıkmasını bekliyorum, çıkınca direk alacağım..
Hiçbir "telefon" iphone'un eline su dökemez, birazcık mantıklı bakıldığında kullanım olarak hepsinden üstün olduğu bariz bir şekilde ortada..
Sinir eden 3-5 özelliği var tabi ama diğer özelliklerinin yanında görmezden gelebiliyorsun..
Söz konusu olan "mobil internet" ise iphone'dan daha üstün bir cihaz yok...
Turkcell in ilk kampanyası ciktiginda almistim bende 8gb 3g aylik 172ytl 18 ay, her ay 1000dk her yone + 1000sms + 3gb internet ile. Sozlesmem bu ay bitiyor 18 ay boyunca hicbir sikinti yasamadim telefon ile ilgili... Sadece sirket mail hesaplarim da telefonda kurulu mail alirken kasiliyor makina o kadar... 2. telefon olarak cok ovuldugunden dolayi e71 almistim iphone nin eline su dokemez, tuslar ufak, yavas, hemen kilitleniyor o kadar ki mail hesaplarini bile kurmamistim. Cogu insanin ovdugu kadar degil bana gore e71.
Telefon faturasina gelince telefonu almadan once zaten 250-300 lira geliyordu faturam telefon sozlesmesi ile hem 18 daha az fatura odedim hemde telefonu bedavaya getirdim.
ben geçen sene aldım turkcellden 3G, kampanyasi da güzeldi. Aylik 180 lira fatura gelicek diyordu en az, annemin adına aldık. Anneminde minimum 250-300 geliyor telefon faturası iş sebebiyle, onu da şirket ödeyince kıyak oldu. Ayrıca iPhone çok güzel bir telefon her yanıyla tereddüt etme bile.