Valla yalan olmasın dusunmuyor degilim :)
Gelen yorumlara gore yolumu çizicem :)
Printable View
Valla yalan olmasın dusunmuyor degilim :)
Gelen yorumlara gore yolumu çizicem :)
sen 1,7 Dti Kullanaman Burakcım :D.Çevirilme olayına Gelince Orjinal Diye İnatlaşan Varsa Kaputu açın Yolcu Tarafında Çamurluk üzerinde Siyah Plakette Kocaman Yazar Corsa Van Diye ;).Kronik Sorun Denilen Direksiyon Tıkırtısı Dti Özel Bir Şey Değil.Corsa C kasalarda Var.Hatta D Kasada Bile Varmış.Masrafı Duruma Göre Değişir Benim Kadar Şanslıysan Bir Somun Sıkmakla Bile işin Hallolabilir.Onun Dışında Benim Arabada Chip+komple Egsoz+Manifold Büyütme Gibi İşlemler Var şehir içi Trafik ve Sıkmayla Beraber Gene 16Kr Yakıyor.110 Hp Civarında.Tabi dolularına Göre Eksikleri var ortada Ekran yok Birde arkada kol dayamaları yok Gerçi arkaya 3 kişi rahat sıgıyor ozaman ;).bazıları yalıtımdan sıkıntılı ama Benim motor sessiz çalışıyor.Bi arkadaşda daha var oda iddaa etti.benimkini görünce şaşırdı.onun dışında iyi bir lastikle yol tutuşu gayet iyileşiyor.
corsa huzur onda bro.. Bizim arkadaşta 1.3dti vardı vandan bozma karaköy-selimpaşa-karaköy 20liraya gidip geliodu simdi 1.3cdti aldı yine memnun sen sakin adamsın cuk olur bence sana.. Sıkıntısal pek bilmem ama alperin dedği gibi direksiyonsal sıkıntısı varmış gerçekten... 10-15 arası 2005'e kadar arac var piyasada.
direksiyon kutusu ses yapar sadece tamiride mümkün ama işçilik iyi olmazsa tekrarlayabiliyormuş.çıkma direksiyon kutusu 150 civarı sıfırıda 350 civarı olması lazım.her sene muayene olayı çok sıkıntı olmazsa ve amaç ekonomi ise 1.3cdti daha uygun olur.bazı 1.7dti larda abs de yok sanırım.
2004 1.3 cdtim var. 3 defa direksiyon söktum hala lakır lukur.soudm dieblrm.sorunsuzuda sorun cıkarmıo öle deisk bi durum var.arabayı basınca butun sesler kesilio ama kaldırınca sesler yukselio buda cok ilgnc:D hftaya tkrar basıcam:D
bnm aracım 110 binde.salıncakları komple deistrdim ama hala ses var:D hersey direksiyon kutusundan kaynaklanıo. bigun dreksiyon kutumu yaptrdğm zman full sessiz gitmstm ertesi gun tkrar bozulnca tkrar arttı.artık sesleri hc bseye bağlamıorm.direk direksiyon kutusu:D
bende 2yıl kalmıstı 1.7dti direksiyondan hıcbır sıkıntım yoktune ses vardı nede baska bısı dıreksıyonda.ben şanslıymısım demekkı direksiyonb konusunda
direksiyon için tamir kiti çıktı kısa bi süre önce 200 lira civarı yaptırıyorsun temiz bidaha sorun çıkarmıyo
muayenesi 2 senede bir Hususi oto olarak işliyse.