Böyle üye kapasitesi yüksek olan bi forumda halı saha maçı düzenlenmesi güzel ama katılım sayısı fazla olmaz mı :)..Güzel düşünce valla orada olup katılmak vardı..
Oyumu avrupa yakasından kullandım :D
Printable View
Böyle üye kapasitesi yüksek olan bi forumda halı saha maçı düzenlenmesi güzel ama katılım sayısı fazla olmaz mı :)..Güzel düşünce valla orada olup katılmak vardı..
Oyumu avrupa yakasından kullandım :D
Anadolu yakası beylerbeyi tarafında sanırım mini sahası falanda varmış arkadaşımın halı sahası var yer olarak orayı ayarlıyabilirim eğer uygunsa yada bildiğiniz bir yer yoksa
bir hatırlatma daha
bu maçlar artık klasikleşicek ve hep aynı gün aynı saatte maçımızı yapıcaz
2 yakada da bir saha ile anlaşılıcak ayda 2 kez bir tarafa 2 kez bir tarafa gidilcek
fiyat da ona göre belirlenicek
gelmeyen adamın yerine adam aramayalım sonra lütfen düzenli spor yapmak isteyenler le bu işi yapalım
haftada 1 mi 2 haftada bir mi gerçi ne fark eder hertürlü ben gelirim sürekliliğede varım :)
kadroda eksık varsa ben oynarım gun saat farketmez....anadolu yakası sampıyon halı sahası tam yerıdır tavsıye..... +yan53 köksal
arkadaşlar ben diyorum ki
cumartesi günleri yapalım akşam 10 - 11 arası
bazen rolling molling oluyor
hemde kaçırmamış oluruz
her hafta yapıcaz
1 hafta anadolu
1 hafta avrupa
şeklinde
birde anlamadıgım bişey var
illede anket actık diye
herkesin oylamasımı lazım
listede 25 kişi var oylayan 59 kişi nasıl bir psikolojidir bu yaa
25 kişi var şimdi nasıl yapcaz bunu yan yana sahalarda yaparız artık :D kaçarlıktan bide
aboo kaçırmam benide ekleyin :D
avrupa yakasında yeşilkoy civarında ÇIROZ diye bir yer var... ustu kapalı birkaç saha yanyana.... park alanıda gayet musait...
de sonuc ne oldu ?
kimler katılyo,, bi liste alsak :):)
saygılar
Rıdvan...
katılım çok olduğuna göre 3-4 takım çıkartır turnuva yaparız :D
liste ilk mesaj da var hocam
hafta sonu olur yapıştırın benide :D
ya benim aracım yok ben gelip giderken sorun olabilir. Karşıya yani anadolu yakasına , Bağcılarda ikahmet ediyorum avrupa yakasında kimler war paslaşıp beraber gideceqimiz..?
7 şerlik desek 4 takım çıkıo =) turnuva baya ii olur:D