User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Bilgisayar Sorunu

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bilgisayar Sorunu

Yeni bir sistem topladım Windows 7 Professional kullanıyorum..
    Harddisk olarak 500 gb Western Digital Black Caviar serisi ve 1 TB yine Black Caviar olmak üzere çift hdd kullanıyorum. Sistemim 500 gb üzerine kurulu depolama olarakta 1 tb lıkta belgelerimi saklıyorum.
    Sorun şuki yeni sisteme geçtiğimden beridir D diskindeki yani 1 tb lık olan hdd de sadece resim dosyalarım zamanla görüntülenemiyor özelliklerine baktığımda 0 kb olarak gözüküyor. Ve bunu sadece resim dosyalarında yapıyor. Ben başlarda hdd nin sorunlu olduğundan şüphelendim götürüp değiştiricektim fakat virus olabilir düşüncesiyle format attım yedek aldım eski hdd den. Bu seferde external olarak 1.5 tb lık western digital hdd m de aynı sorun başladı. Oraya yedeklediğim dosyalar kontrol ettiğimde eksiksizken geçenlerde girdiğimde bu seferde ordaki resimleri kaybetmeye başladım. Gün geçtikçe bazıları görüntülenemiyor ve hakkaten çıldırmak üzereyim.
    Avira Antivir kullanıyorum ve herhangi birşey bulmuyor.
    Vatanda bir arkadaş o olay bendede oldu sadece Norton bulup temizliyor desede denedim fakat herhangi birşey bulmadı.
    Bunun sebebi ne olabilir ?
    Gerçekten fikri olan kişiler yanıtlarsa sevinirim.
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güvenli modda çalıştırıp güzel bir tarama yap bence antivir gibi değilde ciddi bir antivirüs programı ile kasper gibi, belki işe yarar.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok değişik bi problem ama benimde aklıma ilk virus geldi bundan haricen windows problemide olabilir güncelleme yapıp tekrar deneme imkanımız varmı ?
    1.6tdi.
    Ecutech.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaspersky ile taratmayı denesene bi de Cem
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

ilkerrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güvenli modda çalıştırıp güzel bir tarama yap bence antivir gibi değilde ciddi bir antivirüs programı ile kasper gibi, belki işe yarar.
    Alın size kaspersky forumundaki moderatörün yorumu.

Kaspersky and Avira are both leaders in the Security industry. Both have different advantages, and it is ultimately up to the user to decide which they are more comfortable with, same kind of this as deciding between a ferrari and a lamborghini
    http://forum.kaspersky.com/index.php...dpost&p=528403

ilkerrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni bir sistem topladım Windows 7 Professional kullanıyorum..
    Harddisk olarak 500 gb Western Digital Black Caviar serisi ve 1 TB yine Black Caviar olmak üzere çift hdd kullanıyorum. Sistemim 500 gb üzerine kurulu depolama olarakta 1 tb lıkta belgelerimi saklıyorum.
    Sorun şuki yeni sisteme geçtiğimden beridir D diskindeki yani 1 tb lık olan hdd de sadece resim dosyalarım zamanla görüntülenemiyor özelliklerine baktığımda 0 kb olarak gözüküyor. Ve bunu sadece resim dosyalarında yapıyor. Ben başlarda hdd nin sorunlu olduğundan şüphelendim götürüp değiştiricektim fakat virus olabilir düşüncesiyle format attım yedek aldım eski hdd den. Bu seferde external olarak 1.5 tb lık western digital hdd m de aynı sorun başladı. Oraya yedeklediğim dosyalar kontrol ettiğimde eksiksizken geçenlerde girdiğimde bu seferde ordaki resimleri kaybetmeye başladım. Gün geçtikçe bazıları görüntülenemiyor ve hakkaten çıldırmak üzereyim.
    Avira Antivir kullanıyorum ve herhangi birşey bulmuyor.
    Vatanda bir arkadaş o olay bendede oldu sadece Norton bulup temizliyor desede denedim fakat herhangi birşey bulmadı.
    Bunun sebebi ne olabilir ?
    Gerçekten fikri olan kişiler yanıtlarsa sevinirim.
    Diski söküp başka bir makinaya takıp dosyalara bakabilir misiniz?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)