hakkinizda hayirlisi olsun
Printable View
hakkinizda hayirlisi olsun
ilk yorum benden gelsin :D eacılar için ve sözelciler için kazık bi sınavdı türkce ve sosyal zordu biraz mat ve fen kolaydı 8 tane fen 19 mat yaptım bakalım hayırlısı türkce sosyal 30 üstü bişeyler gelir heralde
şimdi geldim sınavdan edebiyat hariç iyiydi. edebiyattan hiç anlamıyom :D inş herkez gonlundeki yeri kazanır :)
Sayısal bölüm kolaydı.
Türkçe çok uzundu. Sosyali yetiştiremedim.
daha nerde oturucağını kestiremeyen insanlar vardı sınavda :D bırak soruları çözmeyi Allah yardımcımız olsun umarım salladıklarım doğrudur:D
kaç senedir sınava girerim türkçe en zor 2007de diyordum bu onuda geçti oku babam oku bitmedi :D formalite icabı stressiz girince güzel oluyor ben bile bu halimle 18-19 tane matematik yaptım
öküzün teki sınavda sırayı devirdi millet ne sövdü içinden
Türkçe gerçekten sordu işlem yeteneği olanlar için matematik kolaydı ve güzel geçti sosyal normal derecedeydi ama biraz bilgiye dayalıydı genel olarak TM ve SOS alanlardakiler zorlandı ama fenciler yaşadı
türkçe matematik full e yakın yaptım vakit cok az kaldı sonra kalan vakittete hızlıca sosyalle fene baktım onlardanda toplamda 20 soru fln yapmısımdır güzel geçti ama ya =)
matematik sorularında çoğunda cevaplar armut gibi şıklarda duruyordu pratik zekaya dayalı sorular sormuşlar
ben şanslıydım bide heralde ABC + AB = 392li soruda direk kafadan 3 değer verdim tak diye oldu ahahhaha :D:D
fen baya kolaydı matta fena değildi ama sosyal bitirdi beni
Sosyal iyi ki de yetişmemiş mi deyim yani ? :)
diyebiliriz bildiğin ezberle gel olmuş ya yorum sorusu daha çok olmasını beklerdim
felsefe normalde çok basit gelirdi ilk kez duyduğum terimler vardı
yaşlandık mı paslandık mı nolduysa :D
En son sayıdığımda 25 tane matematik çözmüştüm, daha sonra da çözdüm ama sayısını hatırlamıyorum. Türkçe ve Sosyal de 3er yada 4 er tane boşum var. Sosyalde tarih kısmında bilgi gerektiren 1-2 soru vardı, türkçede ise çelişkili soru boldu.
bu arada sosyaldeki o boğaz sorusu neydi ya o
sınavda navigasyon olsa yanımda yine çözemezdim :D:D
gemiciye sorsan o da bilmezdi