1 tanede benden olsun gece gece..Rahmetli Neyzen usta söylemiş bu sözü..
Türk milleti gariptir her lafı kaldıramaz,i..ne dersin kızarda,s..kersin aldırmaz![]()
1 tanede benden olsun gece gece..Rahmetli Neyzen usta söylemiş bu sözü..
Türk milleti gariptir her lafı kaldıramaz,i..ne dersin kızarda,s..kersin aldırmaz![]()
"...when you see faults in no one but yourself, you start to grow. when there is no "others" to accuse but yourself, you start to own. when you realize that there is no one to fight but yourself, you start to win.
bir kere osmanlı padişahları aynı zamanda birer alimdir.bundan dolayıdır ki yüksek mertebe insan sevgisine,Allah korkusuna sahip birer kuldur.
dil,ırk,din ayrımı yapmadıklarını zaten biliyoruz.
böyle aşağılayıcı bi sözü 7cihana hükümdarlık eden bir devletin, şanlı şerefli ve ahlak ve dini şuur sahibi bir padişah söyleye bilir mi??
ki şevkat,adalet,hak dağıtan,Allahü teala sevgisiyle yanıp tutuşan Ata'larımızın padişahlarımızın, böylesine çirkin bir sözü yazdırdığına inanmıyorum!
Güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak.
Kardeş ne diyon sen (Director's Cut) ' dan;
ne oluyor... çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı. hindi meselam türban olayını çok garıştırdılar.haa aralarında bi fark galdı o fargnan çok güzel oldu. meselam herkesin hayatına kimse karışamaz.haa nasıl karışamaz?ben bu şekil geyinirim,hu bayan hu şekil geyinir,hu şekil geyinir.ha hiçkimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir.haa başörtü gurban olduğum yaa resul allahtan gelebilir amma, lakinkin öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. haydi hayırlı işler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)