komik, cekim hatasi dolu, igrenc bir produksyon ve vizyonsuz bir yonetmen.
Printable View
komik, cekim hatasi dolu, igrenc bir produksyon ve vizyonsuz bir yonetmen.
Başta bende dedim oha polata bak head shot head shot gidiyo çüş diye de, sonra bir düşündüm adam senaryo gereği bebekliğinden savaşçı yetiştirilmiş bir pro. e yapar heralde diye inandırdım kendimi ve öyle izledim filmi. Konu biraz derin kalmış ve zayıf olan konusuyla bile tamamen İsrail'e tepki toplama amaçlı yapıldığı besbelli. Efektler mükemmeldi.
Film olarak vasat olabilir ancak filmin çekilme amacına göre çok iyi.
Pana film maşallah hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Irakta askerlerimizin başına çuval geçirdiler, halkımız buna çok içerleri ama malesef devlet kademesinde bununla ilgili hiçbir adım atılamadığı için halkımızın içinde uhde kalmış bastırılmış milli duyguları kullanarak hemen Kurtlar Vadisi Irak' ı çevirip sanal dünyada amerikalıların başına çuval geçirdiler adamları asıp kestiler.
Arkasından gizli devlet çıktı sözde darbe polemikleri ve kürtlere ek haklar furyası ortalığı kasıp kavururken, yine toplumumuzun bastırılmış duygularını kullanarak Kurtlar Vadisi Gladio' yu çevirdiler orada devlete karşı olanları astılar kestiler.
Şimdi de en son Mavi Marmara olayı ile birlikte toplumumuzda İsraile artan nefreti fırsat bilerek ki filmi izlemedim ama fragmanlarından anladığım İsraile gidip Mavi Marmara' da telef olanların sözüm ona sanal intikamını aldılar.
Film iğrenç miğrenç. Netice itibarı ile insanlar bu filme birtakım intikam ve milli duygularla gidiyor ve Pana Filmin cebini dolduruyor.
Bakalım yakında gündemde hangi olay gelişecek ve Pana Film o olayın intikamını yine sanal ortamda amatörce alacak...
Tamamen katılıyorum +1 kvp geçmişini bilmeyenlerden çok tepki gelir film anlamsız direk bodozlama dalıyorlar falan diye ama ***** polat ve ekibi bu
Ben konusu itibariyle filmi sevdim. Etkileyici ama biraz askıda kalıyor kısa zamanda büyük işler dönüyor :) kvp klasiği
***** gemi konusuna biraz daha değinselerdi daha iyi olurdu gibime geliyor çabuk geçiştirdiler efektleri beğendim.Görsel olarak güzeldi gerçekliğe belki uzaktı ama adı üstünde film...Göreceli biraz IRAK daha iyidi ama efekt olarak buda fena değildi..
Sözde görselde cok iyiyiz icraata gelince hiçbişey yok anca böle lafla peynir gemisi yürütüyoruz 3 adamla israili yerinden oynatıyoruz yarın bigün israille aramızda bişe olursa adamlar bu filmi bahane ederlerse şaşırmam en sson gemi olayında da "one minute" olayını yüzümüze vurmuşlardı. Filmi izlemedim ama burdaki yorumlardanda anlayabiliyorum nasıl olduğunu..
filmin 80 ülkede vizyona girdiğini düşünürsek gayet iyi bi mesaj yolluyor.
3 kişinin o kadar şey yapması tabi ki ütopik fakat bu film. rambo da yapıyordu bunları onlar yapınca ağzımızın suyu akıyor bizimkiler yapınca canlarına okuyoruz.
filmin senaryosu sıradan veya ucuz gözükebilir ama o sahneler için ne kadar özen gösterildiği belli sanırım bu işin en iyileriyle çalışmaları bunun göstergesi.
(kendimi kv fanatiği gibi hissettim be :))
herşey iyi hoşta en son sahnede arabanın dikiz aynasına basıp atlayıp adamı vurması komik :D
pazar günü izledim izlerken yoruldum çatışma hiç bitmezmi behzat ç yine döktürüyodu:D
bu akşam izledim gayette beğendim filmin konusu ztn gitmeden belli ne konusu aranıo onuda anlamadımda
kendimi bir ara blackhawk down ı tekrar izliomuş gibi hissettim:)
sonuçta filistinde binlerce masum kişini katledilişini gösteren bir film vede etkili ben bile gaza geldim izlerken karşımda o adam olsa keserim o derece o dramı çok ii yansıtmışlar
heh bide bir org yapılcağı zaman büyük çapta olması için medyada gelsin diye burda onu bunu arıyorsunuz,bakın adamlar çekmiş filmi bir çok ülkedede yaynlanıyor ,bence büyük cesaret
filmde ne sahneler geçtiğini görürseniz hakikatten şaşırırsınız
Olaya gerçeklik olarak bakarsak işin içinden çıkamayız zaten :) Bizler tarih boyunca efsanelere inanmış efsanelerle yaşamış bu tip olgulara gerçeklik payı olmasa bile bağlanmayı seven bir milletiz.Şu zamanda büyük cesaret ile büyük emek ile bu filmi gerçekleştiren Pana Film'e destek olmak için gittim vadi hayranıyım çok beğendim.
bir sahnede kıstırıyolar odalarda kapıya c4 koyuyor açmak için 2 metre yana çöküyorlar bomba patlıyolar kapı açılıyor bunlarda hiç bir şey yok :)
Gayet anlamlı bir film. Böyle filmler ülkemizde her zaman yapılmalı.
Çok kaliteli denilemez ama sinemada izlemeye değer bir film yapılmış.
Merhaba ben Polat ALEMDAR,Amerika'da yaşıyordum 11 Eylül saldırılarından sonra geri gitmeye d..tüm yemedi,28 gün askerlik yaptım,1 buçuk metre boyum var,Türkiyede parasız kalınca kardeşim gel sana bir dizi yapalım dedi ve şimdi paraya para demiyorum.İtina ile intikam alınır ama beyaz perdede,çatılardan atlanır,her türlü adam dövülür,bütün dövüş sanatları bilinir,her türlü silahla nişan almadan tek mermi ile 3 bant yaparak üç kişi aynı öldürülür.
yakında kurtlar vadisi mısır çıkarsa şaşırmayın
Tek kelimeyle komik,neresi komik derseniz bu ülkenin seyircileri yıllarca cüneyt arkın'ın yaptıgı filmlere güldü,çok degil bi 10 yıl sonrada polat alemdar'a güleriz,şimdi ben gülüyorumda kimisi kendini kaptırıp izliyor gerçekten..Cüneyt arkın yapınca mantısız polat yapınca çok mantıklı :)
Diger ülkelerin sinema kültürü gelişiyor,bizimki yerinde sayıyor hala..hep bilindik hareketler hep aynı şeyler ..Bizim ülkemizdeki filmleri anlatan konularda ya genelde bir kişi tek başına liderdir önüne geleni ezer geçer,ya da yanında delikanlıları vardır :)
Keşke Kutsal damacana'ya gitseydim diye pişman oldum,filmin konusu degilde çekim hataları güldürdü,artık sıkmadı mı sizce kurtlar vadisi?Biraz yenilik iyi gelecek bu ülkeye diye düşünüyorum..Herkesin kendi düşüncesi tabi ama illa gidilecek kaçırılmayacak film degil ,kaçırsanız bir şey kaybetmezsiniz :)