TAS
arabanın piyasasını bilmiyorum ama ALFA hastaları bi baksın istedim.direk arabanın resminin oldugu link i yukleyemedim.araba kapıkulede,1. satış 4 şubatta.link i tıklayıp bu bilgilerle arabayı görebilirsiniz.
TAS
arabanın piyasasını bilmiyorum ama ALFA hastaları bi baksın istedim.direk arabanın resminin oldugu link i yukleyemedim.araba kapıkulede,1. satış 4 şubatta.link i tıklayıp bu bilgilerle arabayı görebilirsiniz.
valla 156 yanmıs ama altında calibra var o daha ıyı duruyo
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
alfayı ıstıyorsun ama sunuda dusun bu arabaların parca sorunu olma olasılıgı var . parcaları dıgerlerıne gore bıldıgım kadarıyla bıraz daha pahalı. ama alfa kullanıslı bır araba ben daha once kullandım . memnun kalırsın o araba sana ben burdayım dedırtır.
arabanın bi resmini görebilirmiyim bulamadımda
bide alfada parça sıkıntısı YOK !!! nesini ararsanız hepsi var ve fiyatlar gerçektende uygun
isteyenlere temin edilir![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
buldum yanık problem değil.Elektirik tesisatında ynaık olabilir beyinde direk motor içinde oda hasar görmüştür eminim. o arabada 2000 tl masraf var bana göre
ama alttaki calibra gerçektende güzelmiş ama onun sahibi bellidir bize yar etmezler onu
www.egeturbo.com
Turbo asker
Ne bu parça sıkıntı derdi yaa?? Bindiğiniz reno pejoların parçaları çokmu ucuz?????
Yok anam çıkmış dokuza inmez sekize.....
coure sportivo...
Bırakın yav Alfa'nın parçasını pahallı sansınlar. Zengin arabası bu Alfalar, öyle herkes binemez![]()
916 V6 Turbo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)