Türkiye'nin ilk oto müzik ve görüntü sistemleri dergisi Autohifi'nin 18. sayısı bayilerde. İki ayda bir yayınlanan ve her ay oto müzik sektörüne ışık tutan Autohifi dergisinde bu ay yine çok iddialı araçlar ve konular yer alıyor.
Derginizin bu sayısında kapağı Veysel Koç'un muhteşem işçiliğiyle hazırlanan Honda Civic süslüyor. Bagajındaki mini bar ve Morel ekipmanlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Civic'den hemen sonra başka bir Civic daha sizleri karşılayacak. Otto Hifi'nin montajını yaptığı hifi sisteminde ise yok yok. Sayfaları çevirdikçe Hertz İtalya'nın sınırları zorladığı Fiat 500'ü, Fethiye'den sayfalarımıza konuk olan Peugeot 206 ve 106'yı, 2009 Tuning Show fuarının yıldız araçlarından VW Polo'yu, Adana'dan Renault Megane Coupe'yi ve Bursa'dan Fiat Linea'yı inceleme fırsatı bulacaksınız.
Honda Civic
Peugeot 206
Honda Civic
Renault Megane Coupe
Peugeot 106
Fiat 500
VW Polo
Fiat Linea
Audi A4
Testler:
Test bölümümüzde Carhifi dergisinin yapmış olduğu birbirinden ilginç konular bulunuyor. İlk olarak tv alıcısından mültimedya monitöre kadar araç içindeki eğlenceyi sağlayan 1 DIN ve 2 DIN olmak üzere 10 farklı moniceiver’ın kusursuz karşılaştırması sizleri bekliyor. Ardından en iyi tweeter modellerini sizler için karşı karşıya getiriyoruz. 6 farklı markanın laboratuar testlerine kadar detaylı karşılaştırmasının ilginizi çekmesini umuyoruz. Hemen ardından Soundtastic ekibinden Marco Fanselau’nun hazırladığı ve uzaylı figürleriyle hazırlanarak hem göze hem kulağa hitap eden müzik sistemini inceleyebileceksiniz. Ve bu ayın son testine sıra geliyor. I-Sotec’in oem üreticiler için ürettiği çok kanallı Carbon Plus 5 mercek altına alınıyor. Bu ayın içeriğinde ayrıca Emma çıkarması, Parazit ve taban gürültüsü, 0 km testinde Yeni Kia Cerato, bu sene yeni kurallar ve çok farklı bir konseptte hizmet verecek olan Tuning Show 2010 ile ilgili CNR yetkilileriyle yaptığımız röportaj, oto hifi dünyasından yenilikler ve en yeni ürünler sizlerle olacak.
4.75 TL fiyatıyla satışa sunulan Autohifi dergisinin Nisan-Mart sayısıyla Tuning Türkiye’nin iki farklı dergi sayısından birine de sahip olabileceksiniz. 4 dev posterle bayilerde yerini alan Autohifi’yi tükenmeden alın.