valla yanımızda biri uygulamalı göstermedikten sonra zor bence =/
Printable View
valla yanımızda biri uygulamalı göstermedikten sonra zor bence =/
yapamadım ki yakayım :D:D direkt yanık olarak başlıyoruz, açılır düzelir diye 15 dakika çabaliyorum yine sonuç hüsran.. aynen harfiyen uyguladım herşeyi
suyunu koydum nargilenin, her deliğini hava almıcak şekilde kapattım marpuçunu, lulenin altını vs. işte, lüleye tutunu dağıtarak sıkıştırmadan rahat şekilde serdim, nargile folyosunu kapattım, ne az ne çok delik açtım
közleri ocakta 10 dk tuttum
dışı beyazladı artık köşeleri de kırmızıydı , folyonun üstüne kenarlara gelecek şekilde koydum, çekmeye başladım, tam tutuşmadığından olsa gerek , hemen gelmedi, sonra kırmızı yayılarak, tütün gelmeye başladı işte ama yanıktı, düzelir diye devam ettim baktım düzelmiyor, boğazım felç :D ama ortada düzgün bişey yok,
folyolar standart değilmi yahu
nargile folyosu biraz kalın.. normal alüminyum folyolar bayağı ince, iki kat falan yapmak gerekio inceyi
valla ben normal ile yapıyorum tütün yanmıyoda tadı düzgün gelmiyo sadece :D
cafede adam yaparken yanına gittim inceleddim herşeyiyle birebir aynı yaptım, tütünü değiştiricem bide o da olmazsa dekor olarak kullanıcaz napalım :D
salonda güzel duruyor :D :D
ünideyken bizim bi ark yapıyodu hemde normal folyo ile sadece 2 kat seriyodu.
tadıda mis gbi geliyodu :)
sanırım senin tutunler biraz sorunlu.
ama deneme yanılma yapma.
sürekli takıldıgın bi kafeden rica et tek seferlik tütün satın al o sekilde dene ;)
evde yapamıyorum ama yazın yazlıkta yapmayı denicem nargile hastalık ya :)
12.cadde iyidir -alaturka garden iyidir. ne işiniz var teria da. :D
Cappucino'lu nargile tercihimdir.Yalnız sigaraya başladıgımdan beri nargileden sogudum..
Haftada 1-2 kere içerdim normalde