Arkadaşlar bang bang tütününü bilen var mı premium kalite tütündür hem fiyat hem de tat olarak starbuzz la yarışır. Bu hafta istdayim orijinalini bulursam alicam isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum.
Printable View
Arkadaşlar bang bang tütününü bilen var mı premium kalite tütündür hem fiyat hem de tat olarak starbuzz la yarışır. Bu hafta istdayim orijinalini bulursam alicam isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum.
Bang bang tütününü bilen var mı premium kalite tat olarak starbuzz la yarışıyor. Şuan istanbuldayim orijinalini bulursam alicam eğer isteyen varsa yardımcı olabilirim.
Evet premium bir marka ama kesinlikle starbuzz ile yarışamaz. Ancak El fakher special edition ile belki. Yoksa Adalya,argelini,social smoke starbuzz hemen hemen hepsi daha da iyidir. Hatta çok bilinmeyen amerikan ürünü Nirvana var yeni çıktı, o da bang bang ile yarışır.
Ayrıca starbuzz son noktayı koydu. Yeni bir seri çıkmış Vintage serisi. Nargile merakı olanların mutlaka denemesi gerek.
http://blog.southsmoke.com/wp-conten...omo-Banner.jpg
Tütün işi yapmıyorum hocam orijinal tutun bulunca her yerde bulunmuyor çünkü piyasa hep sahte dolu benim gibi orijinal içmek isteyenlere yönlendiriyorum. Sizce satsam forumdan niye medet umayim piyasada o kadar leş tutun var ki satsam peynir ekmek gibi gider zaten foruma ihtiyacım olmazdı.
Hmm onu hiç denemedim.
Foruma yeni üye olup , bu konudan başka bir konuda mesaj olmayınca öyle bir imaj çıkıyor ortaya açıkçası.
Starbuzz Vintage Tiramisu.
Starbuzz ın düz serisinde öyle ağır bir aroma yok zaten. Ama nedendir bilemiyorum, Tr ye ilk yeni yeni geldiği dönemlerde (2013 civarı olması lazım) bu ithal tütünleri lülenin çeyreğine atıp ooo wowow çok ağır bu tribine giriyorduk. :D :hahaha: Yani argelini elmayı sırf serpiştirip ooo bu çok sertmiş ya dediğimiz günleri hatırlıyorum ki, bu yorumu yapan insanlar da uzun yıllardır nargile içen, ve bu işi yapan insanlar. :)
Sanırım Placebo etkisi oldu. :)
Lübnandan bir arkdaşım geldi bir takım nargile birde 10 paket mazeye nane tütünü getirmiş çok anlamam çokta fazla içmem denemeye de fırsat olmadı nasıl bilirsiniz tütünü
Mazaya nane güzeldir. Mazaya genel olarak güzeldir.
Mazaya candır:) ben sadece çift elmasına alışamadım ama kalitelidir.
Senin ne kanıya vardığın beni ilgilendirmiyor. Ayrıca farzedelim ki tütün satıyorum ne farkeder kötü bisey mi. Sen işine bak boşver kimin ne yapıp yapmadığını. Ha ayrıca kamu personeliyim. Buna ihtiyacim yok. Nargile işi zevk işi. Bizimkisi de zevk işi anlayana ...
Mazaya nin karpuz nanesini denedim yakın zamanda artmasından tiksindim. Al fakher e yakın bi kalitesi var ama al fakher mi mazaya mi dersen cevap belli.fiyat olarak da aynıdır
mazaya nane
yılların nane fanatiği olarak kesinlikle en iyisi diyebilirim.
Starbuzz-social smoke-argelini gibi yaygın olmayan markalardan tedarik etme imkanı olanlar varsa irtibata geçebiliriz
Al fakher çift elma içiyorum kilosu 80 e diyorlar uygun mudur? Ayrıca yaban mersini üzüm denemenizi öneririm.
Ben al fakher yabanmersini içtikten sonra kendime "bizim daha önce içtiklerimiz neydi yahu" diye sormuştum. Şaka bir yana en son 1 hafta önce içtim tabiri caizse hala tadı damağımda keşke daha önce keşfetseymişim şu yabanmersinini :D