aynen buna benzer sadece üstümüzde birde çatı olsun hesabı hani yağmuru var karı var .. :)
Printable View
aynen buna benzer sadece üstümüzde birde çatı olsun hesabı hani yağmuru var karı var .. :)
Yancı olunur.. :)
Damla sakızli + yaban mersini nargile cok guzel icimi. Buzlu marpuc ile deneyin derim.
Düzgün bir nargile takımının ederi nedir, nereden temin edebiliriz acaba?
Döküm nargileler belli bir süre sonra pas tadı vermeye başlıyor öyle arada sırada içeceksen kefonun konyalı takımını tavsiye ederim tüm herşeyiyle birlikte 250 liraya falan çok çok rahat çıkarsın daha ucuz olsun diyorsan kefodan sıvama diyolar galiba tam emin değilim 80-85 arası takımı onlarında fiyatı toplam 180 civarı çıkarsın amatör bir takımda
Yeni nargile alacaklara tavsiyem masaüstü takım alın, ciddi şekilde rahatlık sağlıyor. Piyasada çok kaliteli model ve markalar mevcut. Hem toz derdi yok hem de yer derdi yok. 10 yıldır nargile içerim, denemediğim tütün ve takım azdır en iyi performansı da onlar veriyor, yıkaması vs de çok kolay, tat da tutmuyor.
Konya takımları konusunda eskiden olan orijinal takımlar yok şu an olanlar da kısa süre sonra yalama yapmaya başlıyor. Zaten tamamen çelik takımlar da değiller, paraya kıyın her zaman tamamen çelik takım almaya çalışın bir daha uğraşmazsınız.
şu takımlardan bir kaç resim varmı benimki milattan kalma 1.70 boyunda :D şişesi 5 kilo çeker rahat zamanında almışım fii tarihinde .. araba olayıda iyi onu ben düşündümde hani portatif bir masa outdoor mağazalarında satılan açılan kapanan sandalye falan iyi güzelde o işde zor olan köz olayı közüde öyle her yerde yapamassın zor olur ..
o kimyasal katkılı uzun süre yanan közleride sevmiyorum baş ağrısı yapıyor bende..
şişe hala daha bulamadım. aşağıdaki takımın şişesinden bulabilecek olan var mı? takım birebir aynı galata kulesi figürlü şişe(farklı renkleri mevcut olması lazım ama fark etmez benim için)
http://www.metsannargile.com/upload/...%B1/galata.jpg
Hangi kömür markaları kullanıyorsunuz? Evde kullanım için tavsiyeler nelerdir?
Birisi tütünmü dedi :D
http://i.hizliresim.com/LZMdnZ.jpg