bak bu elfakirin kilosunu 175tl yapar :)
Printable View
mazaya kullanın arkadaşlar al fakherden daha iyi daha ucuz
Son döneminde bir kere değil 5-6 kere baskın yapıldı ve maalesef piyasa kan ağlıyor, geçen yıl iyi stok yapmıştım üstüne Amerika'dan arkadaşa getirttiğim tütünlerle 1 yıl falan rahatım ama sonrası muamma gibi çünkü bu işi bitirmeye uğraşıyorlar gibi tütün fiyatları bu baskınlardan dolayı uçtu zaten. Nature Mix muhabbeti geçmiş, Cheesecake ve Banana Milkshakeini ben de içtim Cheesecake vasat, Milkshake idare ederdi ama tütün balla harmanlanıyor kıvamı güzeldi, biraz çöpü fazla sadece. Tütünde bir amatörlük var az çok tecrübesi olan adam farkeder. Polonyo'da üretildiği, Türkiye'ye sokulup burada paketlendiği iddaaları var ne kadar doğrudur bilmem ama aldığım ikiliden ben verim alamadım meyvelileri de denicem ilk fırsatta.
Bu arada çelik nargile için AMY SS serisi tavsiye edilmiş, AMY ile ilgili şöyle bir bilgi vereyim Almanya'da sanırım Arap bir adamın kurduğu şirket ve AMY takımları Almanya için ortanın altı kalite olarak gösteriliyor. Bunu diyen arkadaş Kaya için de orta seviye demişti MIG için laf yok zaten. AMY'nin bir diğer negatif yönü de parça tedariği yok yani şişesi gidince adamlar size şişe sağlamıyor sanırım yeni takım almaya yönlendiriyor. Sultan nargilenin esnaflığını şahsen hiç beğenmiyorum çok ilgisiz ve lakayıt bir yaklaşımları vardı, gerçi aralıktan beri alışveriş yapmadım o tavırlarından sıkılıp.
Ben çelik takım olarak Muvo kullanıyorum ve bayağı memnunum, son dönemde fiyatları oldukça arttı ama sağlam ve ağır takım isteyenler için bire bir, Türk malı olduğu için de kalitesine göre daha ucuz.
Gün gelir seriyi MIG ile tamamlarız umarım.
***** şu zamanlarda kaliteli tütün kolay bulunmuyor alternatif olarak sormak istediğim birşey var bandrollü satılan Tekdemir tütün nasıldır ucuz diye hatırlıyorum yoklukta gideri var mı? İş görür mü?
Nature Mix nargileci Ersin abide varmış, ümraniyede. kiloluk paketi 120 lira. 5'e bölüp kutuya koyunca tanesi oluyor 40 lira. Vay arkadaş.
anadolu yakasında en iyi margile yapan mekan neredir?
son mesaj gorulmuyo