izmirde sıbop ayarı yapcak guzel bı usta bılıyrmusunuz ...izmirde usta derdı cok yav hondadan anlayan lazım
Printable View
izmirde sıbop ayarı yapcak guzel bı usta bılıyrmusunuz ...izmirde usta derdı cok yav hondadan anlayan lazım
Özellikle ///M makinalar için ASKAR VEYSEL USTA ondan başkası elini süremez .315 im dahi olsa ASKAR servisten saşmam.
Eski araçlarım ve şuanki aracımı birçok garaja götürüp yaptırmışlığım var...ufak tefek işlere burun kıvıranlar, gittiğinde suratına bile bakmayan ilgisiz ustalar, motor yapıp 14km'de piston sardıranlar vs vs...
o yüzden artık Ayışığı Hondaya gidiyorum normalden fazla veriyorum ama garantili yapılıyo , ilgi gösteriliyo, daha sonra çıkan sorunlar olursa sen gazlamışındır etmişindir demeden hemen sorunun çözümü aranıyor...
Memnun olduğum garajlar:
Ayışığı Honda İbrahim Kısa
Stad Honda Murat Gökçe (Honda konusunda Prof'tur gitmiş olanlar bilir)
Jant Lastik konusunda Mutlu lastik Bostancı Rafi abi(sadece fiyat sormaya gittiğinizde bile ilgili ve güler yüzlü)
Gider Egsoz Bostancı Mustafa Gider ve Savaş abi muhabbet ilgi alaka işçilik tek geçerim.
Map konusunda Güneş G. ve Tolga-R
Mustafa genc genel olarak her aracla ugrasir antalyada bilen bilir ( herturlu arac)
Erkan bastas var o da yillardir modifiye sektorunde ( her turlu arac)
Kadir akalin var o da iyidir ( her turlu arac)
Mustafa bey var aydogdu garaj ugrasiyorlar iyi isler yapiyorlar (honda oncelikli ama sanirsam hrr turlu arac
Bmw de sungur var gayet iyi is yaparlar
Ankara B bmw servis oldukca iyidir
istanbulda mengerler cok hizli is yapiyorlar bizim s 350 nin frrnlerde sikinti vardi cozmuslerdi 1 saate :)
Irakta olurda yola dusup arac ariza yaparsa erbil bagdat basra burlarda yetkili iyi servisler var
radar honda :)))
Radar Honda'ya ben de gittim, sağolsunlar ilgilendiler ettiler. Fiyatlar konusunda geçirme derdinde değiller. Ancak en son yağ değişimine gittiğimde yağ filtresi de değişti. Taktıkları filtre başka bir Honda modelinin filtresiymiş. Araç sürekli otoparkta yağ kaçırıyordu, nihayet bir vesile için memlekete gittiğimde, kendimiz de oto servis işi yapıyoruz; aracı kaldırıp baktım, takılan filtre orijinali değildi. Elbette özel serviste orijinal parça aramıyorum ama taktıkları filtre aracım için uygun değildi. Yağ kaçırıyordu hafiften. Bilmiyorum niye böyle oldu; ya dalgınlıklarına geldi ya da ellerindeki parça oydu ve uyuyor diye taktılar(!)
He, işim olsa yine giderim, ilgileniyorlar. Ama bir daha ki gidişimde bu filtre mevzusunu soracağım.
Bu servisi çok kişi tavsiye etti bana da. Ağır bakım için gitmeyi düşünüyorum. Ama öncesinde arayıp fiyat almam gerek. Aslında yazın en iyisi memlekette parçaları alıp kendi dükkanımızda adam akıllı, gönül rahatlığıyla bakım yapmak ya..
Ankara :
Torg Garaj = Subaru,Evo,Supra vb..
Efe Mekanik =Bmw..
iyi bir maslak civarında hyundaiden anlıycak özel servis bilen varmı.
bayrampaşa da ömer usta fiat servisi iyi bi abimizdir pazar günü bile benim için dükkanı açtığı oldu
konuyu hortlatayım. aracın sol tarafı kalorüfer ısıtmıyordu, sefaköy de (radar honda arkası) gümüşler radyatör sefa usta tavsiye ederim kalorüfer girişlerine makina bağlayıp özel kimyasalla temizlediler. şuan arabanın içi yanıyor memnun kaldım 100 lira verdim. aracım accord 2.4 ısıtma sorunu yaşayanlara tavsiye ederim
Coilover konusunda Başaran Coiloverdan memnun kaldım iyi insanlar..
Memnuniyet geçicidir :)
Hondam varken İkiler Honda şimdi tüm akbil istasyonları benim :D
bugün ikiler honda da 200 bin bakımını yaptırdım, subap ayarı, şanzuman yağ değişimi, motor yağı, titreme şikayetim vardı iç akslardanmış tornada onarıldı, arka salıncak burçları değişti falan filan derken akşamı ettik. bütün sorunlarım çözüldü arabaya bindiğimin farkına vardım ilgi alaka, ve nokta atışı tesbitlerinden dolayı murat usta benden tam puan aldı. maliyet olarakta bütün honda özel servislerinin altında olduğunu söyleyebilirim. ikitelliden kalkıp bostancıya gidiyorum, güven çok önemli.
2004 accord 2.4
Beyler kafayı yicem infiniti l30 aracımız var elektrik kesip duruyor kömür, akü vs aklımıza gelen her şeyi ile ilgilendik gene elektrik kesiyor araç yolda giderken ateşe verip yakıcam ne yapmamız nere gitmemiz lazım ustalar kaputu kaldırınca mal gibi kaput altına bakıyorlar yok mu bu araçlardan anlayan ?