ciddi mesele oldumu dogru radara gidiorum ufak tefek basit şelerde eviminyanı oldgu için beykent sanayide şenol ustaya gidiorum...
memnun olmadıgım yer yok şuan için başka yere arabamı elletmem çünkü
Printable View
ciddi mesele oldumu dogru radara gidiorum ufak tefek basit şelerde eviminyanı oldgu için beykent sanayide şenol ustaya gidiorum...
memnun olmadıgım yer yok şuan için başka yere arabamı elletmem çünkü
benim için en önemlisi samimiyet savas usta(topkapı) gerektigi kadar ilgileniyo saolsun evo ile ilgili tum montajları kendisine yabtrdık,biraz daha yakın olsa m3üde oraya götrcemde gidene kadar bi gun gecio:)
Antalya'da GARAGE AYDOGDU mustafa ustamı tercıh eder ve onerırım.honda civicler ve özellıkle pug106 larda basarılı ısler cıkardıgına şahidım..
Izmir 6. sanayi de G..... Oto adinda ki Izmir in cogunun tanidigi ve ayni zamanda bir cok yarisa katilmis ve en son Star TV nin duzenlendigi organizasyonda yarismaci olarak bulunmus bi abimiz vardir ..
Izmirli olanlar bilir zaten .. Denizli de usta yok dige Izmir e gitmistim.Tam bir gun surmeden yetistirebilecegi isi 1,5 gunde tamamlamasinin yaninda harika triger kayisi degistirme ve aracin sentesini ayarlama ustaligi sayesinde izmir donusu otobanda ( ust gecit fasfood a 1 km kala ) triger dis atlamis ve subab kesmisti araba . neyse ki egzoz subabi oldugu icin disari atmis ve 160 km lik yolu sabit 70 km hizla full yuklu bi subari Imprezza sesiyle gitmek zorunda kalmistim .. ki zaten araba 120 km hizi da gecmiyordu ..
99 model turbo vti sahibiyim.parçaların büyük bi kısmını Miniks'lerden aldım son derecede memnum kaldım.gerek sıfır gerek 2.el parçaları bulmamda çokfaydalarını gördüm.
araç antalyada baştaş performance erkan usta ve ekibinde yapıldı.çok şükür aracımda da hiç bi sıkıntı yok.map ınıda By Oz yaptı onda da herhangi bi sıkıntı yaşamadım. sonuç olarak bu saydıklarımdan son derece memnun kaldım:)
Bastasin karsisinda duran komple 0'dan toplanan arabamiydi senin ki ? bi kac ay once geldigimde gormustum .
istanbul garaj erdem abiden Allah razı olsun arabayı ilk aldıgım günden beri istediğim bi ürünü 3 katı ucuza verdi arabayı yapıyosun bizimde katkımız olsun diyerek arabaya son zamanda çok parça aldım ama bu çok mutlu etti beni yaklaşımı herşeyi
bugün beykent sanayide yeni açılan bir servise gittik aracın marş otomatiği değişimi için ancak gittiğimede gideceğimede pişman oldum ne adam gibi muamele ne fiyatları hiçbirşeyden memnun kalmadım gen..ral kısaltarak yazıyorum adını
evet ben ılgısız buldum marspıyelın uclarını nasıl monte edecegınızı sordum cvp vermedınız sportlar ıle rs lerın camurluk larındakı farkı bılıyorsunuzdur o marspıyel oraya nasıl oturacak bu konuda bılgı verdınız mı ben acıkcası oyle bırsey hatırlamıyorum ben kendı fıkrımı beyan ettım pek bır beklentım yoktu musterılıgımı gercekten ıyı bılırım esnaflıga gelınce istanbulun ılk yetkılı renault servıslerınden bırıne sahıbım bızde esnafız nerde nasıl davranılır bende cok ıyı bılıyorum.. fııkrımı beyan ettım bunda sorunlu bolum nedır onu kavrayamadım .....
not: az cok benıde tanıyanlar vardır forumda hıc bır fırmayı yada sahsı kotulemek gıbı bır amacım yok
bursada xlod garage turbo cem derim ben ona hertürlü seye turbo taktı iyi bir ustadır hemde esnaftır
at arabısını bile tamir eder benim nalbant tamircim:D:D:D
mertcim erdem abinin ya kafası dağınıktır yada meşguldür o sırada yoksa dediğin gibi birisi hiç değil.. gayet ilgili alakalı hatta bazen fazla (!) alakalı :D sağolsun ne rica ettiysem istediğimden fazlasını yaptı hatta hakkının karşılığını bile almadan :) bence bi yanlış anlaşılma olmuştur aranızda yada dediğim gibi ters bir andır seni de iyi tanırım sende keza öyle saygısızlık vs yapacak birisi değilsin :)