ben zaten markalar kendine bişi katamaz veya hunday gelişme gösteremiyor tipinde birşey demedim ama hızlı ve öfkelideki yorum bile marka için kötü bir imaj
Printable View
fazla alkolün insan bünyesine zararlarını birebir gördüm bu araçta.Akarı kokarı olmadan 30 büyük devirip fiyatı koymuşlar:D
gelmesede olurmuş kafayı yemiş bunlar o paraya porsche turbo var
bu motor hacmıne vergı ındırımı olmadıgı surece yalan olur v6 modelı usa fıyatları gıbı olsa keske
Sen öyle birşey dedin demedim yanlış anlaşldıysam özür dilerim . Sadece öyle kötü imaj bırakılmak istenmektedir . Unutmayalım gelecege dönüş amerikan filmi diğer markaları kötülemesi normal . Tokyo driftteki laf kamçıladı hyundaiyi demekki i30u çıkardı :hahaha::hahaha:
güzel ama bu fiyatı hakedecek kadar da değil..max 55-60 civarı 2,0 litresi gelirse iş yapar..
bu fiyata alan adam yarı fiyatına bile satamaz türkiyede..
deli bunlar
45 bnlira eder
öndeki amblem honda olsaydı acaba yorumlarınız ne olurdu çok merak ettim
Fiyat komikmiş. :D
Güzel yuruyor. Bir defa trafikte denk gelmişti...
ciddi pahalı
Enişte de dedi bugün bi hyundai gördüm diğerlerinden farklı diyordu , g*tü başı ayrı oynuyordu :D:D , coupe mi dedim yok dedi senin begendiğin değil ( galeriye ilk gidince coupeye yazılmıştım ) Dedim enişte eğer bahsettiğin araç genesis'se cennetliksin bir daha görme ihtimalin düşük :hahaha:
Çok Para Ama Güzel Araba :D
Adam gibi bi araba yapalım demişler aferin ama bu araba amerika'nın en iyisi olur Türkiye'nin değil :D
http://www.youtube.com/watch?v=AX-wgjIqyB8
Bir bölümünün düşünce değişir :)