Xenon var xenon var,
Misal, 50000 kelvin xenonu uzun kısa sis fark etmeksizin projektör misali takıp, arabasının "güzelleştiğini" sanan yarım akıllı sorentoculara (genelde sorentolar bu şekilde geziyor genelleme olarak söylüyorum) çok iyi olacak.
Printable View
Xenon var xenon var,
Misal, 50000 kelvin xenonu uzun kısa sis fark etmeksizin projektör misali takıp, arabasının "güzelleştiğini" sanan yarım akıllı sorentoculara (genelde sorentolar bu şekilde geziyor genelleme olarak söylüyorum) çok iyi olacak.
abowwww sadcee vti de var hemen sölerim vala ben karşıydım .. herkeste var farkımız yok die:D
Kabul edelim bazı xenonlar gerçekten rahatsız edici oluyor ve bazıları da sislerede taktırıyor ve hepsi açık geziyorlar. Bence iyi oldu, xenon takılacaksa mercekli far şart arkadaş. Öndeki insan için kabus bir durum ortaya çıkıyor.
buda yasak gerçi ama , kullanmışlığım var ama buda şoförün gözünü yoruyor :D
http://img230.imageshack.us/img230/3328/narva.jpg
megan2 standart zenonlarida beni rahatsiz ediyor :D
Bu arada merceksiz oem xenonda var,
Benim civic öyle mesela, mercek yok ama xenon mevcut.
Xenon farda tek zorunluluk far yıkama sistemi.
merceksiz kullananlar için uygulanırsa evet güzel olur. ama alayımızı çevireceklerse ben karşıyım.
bu arada sislere xenon takma aracına göre değişir mesela 308'in sislerine xenon takarsan gayet bolca gözü alır.
artık şaşırmıyorum zaten bütçeyi bizim benzinimiz ve bize yazılan cezalar sayesinde kurtarmaya çalışan bir devletimiz var
belli 1 standart içerisine bu uygulamayı yaparlarsa iyi ama bizim devletimizin memuru kendi sınırlarını kendi çizer buda 1 gerçek , Allah herkese yardımcı olsun
bence süper karar, fakat doğru ile yanlışı nasıl ayıracaklar , haklı şekilde uygulanamayacak bence.
arka sis farını açanlara da ceza gelsin lütfen
Bende zamanında sislerime taktım xenon yada 8000lik xenonda kullandım ama sonradan hepsini söktüm cünkü cok gözü alıyor far ayarı olmayan sislerine parklarına farlarına sinyallerine xenon takan bisürü araba var cevirsinler yazsınlar.
Sonradan merceklendirip, 6000K xenon taktım bi aracımıza.
Far ayarı falan hepsi düzgün şekilde ayarlandı.
Sisler ise orjinal ampülüyle duruyor. Ben de mi ceza yicem şimdi ?
Ayırt edemicekler bence...
ayarsız okadar xenonlu araba varki.kaldırıyo farı en yukarı tamam artık.
Farı aşşağı vericez durdurursada orjinal:D bi xenonumuz vardı ulennnn
Dün akşam bu haberi hatırlamadığım bi kanalın ana haberinde izledim.Haberin sonunda emniyet müdürlüğünden aldığımız bilgiye göre emniyet teşkilatının sıradaki hedefi cam filmli araçlar diye koca koca yazdı..Allah milletimize sabır versin bu kadar benzin araç vergisi ödediğimiz için plaket verceklerine bide ceza kesiyorlar..Hiç inanmıyorum adaletli bi şekilde xenon cezası uygulancağına..