yakında yazıcak bişey bulamayınca güneş gözlüğüyle araba kullanmayada ceza yazarlar
Printable View
yakında yazıcak bişey bulamayınca güneş gözlüğüyle araba kullanmayada ceza yazarlar
anasını satayım zaten ehliyetim 90 puan oldu en ufak bi çevirmeye girsem ehliyete gidecek..naapalım şimdi xenonlarıdamı sökelim film sök egsoz sök ampulleride sökk ee ne kaldı a.q arabada..
Opelde xenonsuz mercekli farlı çok araç gördüm, xenonsuz olanlarda far yıkamaad olmuyo.Ama orj xenonlu far yıkamasız araç hiç görmedim...
AMA mercekli xenonsuzda far yıkama şart diil, xenonlu merceklide neden şart onu çözemedim..
Bide bu bold yazma alışkanlığı ne saçma bişider, benimde ağzım çok bozuk ozaman ana avrat küfür ediyim ben böyleyim heryerde küfür ediyorum diyim.Bana göre aynı şey, böyle bi kural varsa saygı duyup uyucaksın.....
6k serbest olablr aslnda merceklerle göz almıyor..ama üstü gerçekden sinir bozucu
Bence doğru bir uygulama ama o zaman sattırmayacaksın madem yasaksa :beuj:
Örneğin H4 xenon hiçbir zaman orjinal olamaz :icon_tup:
kayınpederin 2007 avensis , orj mercekli farlarında xenon kit var , far rengi uygun değil / hafif kusur diye muayeneden geçti
kanunda beyaz ışık olarak geçiyor.
xenon denmiyor.
bu osram ın nightbreaker denilen ampulleri var. xenon kadar değil ama o da baya beyaz. xenon a çok yakın. (4300k xenon beyazlığında belki biraz daha beyaz olabilir)
ona da mıkırnadacak mı şimdi polisler acaba
muayeneden hafif kusurla geçtik şimdi ceza mı yicez, ne biçim bi düzen, madem yasak sattırma kardesim, satan adamdan vergini alıyorsun. sonra kullanınca yasak.sadece bu xenonda degil egsozdada böyle sattırma o zaman!!!
........... :confused: :D
Bu düzen alışmış düzmeye :D
senin bisiklette xenon varmıydı emin abi :D aman dikkat et derim :D
duzenler degil duzulenlerin degismesi lazimki duzenler biraz degisiklige ugrasin.