güzel bir uygulama umarim cabucak devreye girer dün gece sirf bu yuzden birini hakikaten dövecektim... adamin far hizasi otobandaki tabela hizasi gozum mahvoldu
Printable View
güzel bir uygulama umarim cabucak devreye girer dün gece sirf bu yuzden birini hakikaten dövecektim... adamin far hizasi otobandaki tabela hizasi gozum mahvoldu
farı yanmayan veya yakmayanlara da ceza istiyorum!!
Yaklaşık bir aydır Ankara da subaru kayıp
adamların isimleri evlerinin adresine kadar bılınıyor
Ellerini kollarını sallıyalarak gezıyorlar
bizim Türk Polisimiz anca fardaki xenona camdaki filimle uğraşır ama hırsızları uğursuzları yakalamakla uğraşmaz......
peki kimse sormamış xenonla far yıkamanın alakası nedir???
Herşey yerindeymiş gibi xenona laf eden arkadaşlar ilginçler :) egzoz , cai , blow off gibi parçalar ne olacak? Onlar rahatsız etmiyor mu milleti? Subwoofer , ses sistemi, hepsine toptan ceza kessinler bence madem...
Aracımda xenon var merceksiz,hiçbirini ben takmadım,aldıgımda bu şekildeydi,ancak boş yere masraf yapmak istemiyorum şimdi,1500 TL mi vereyim mercekli farın tekine?
Bu işin sonu hayırlı değil.Bugun xenon,yarın jant,öbür gün lastik,koltuk kılıfı,oto parfümü derken herşey stock olacak birgün :)
Benim anlamadığım madem Xenon yasak neden satışı yasal?
Ya xenonları ayarlattıktan sonra gerisine pek karışmazlar diye düşünüyorum. Biraz da laf cambazlığı bitti gitti:D.
tadı kaçtı..
Ne far yıkama,ne de silecek mevcut...Ne olacak şimdii?
http://www.motiontrends.com/2006/m10...L_headlamp.jpg
http://www.traraba.com/wp-content/up...-steinmetz.jpg
bi ara sitede pempe yazan vardı oluyo demekki :) bana bold yazıldımı anlamıomusun kardeşim gibi geliyo :) çoğunluğa uymak iiyidir ;)
yeni civic ler için satılık mercekli far var :D
Sanırsam üyelerden alınan uyarıları kaale almıyorsunuz. İlla moderatörün mü gelip yasak diye demesi lazım? Ya da yaştan dolayı..
direk uzaklaştırmamı var önce bi kulak çekiliyormu :) :)
benım uzunlar xenon degıl hattta açınca kısa farlardan daha az aydınlatıyor artık uzunlarla gezecez polıs gorunce :D