ne bileyim sende dedin ya köpek falan besliyorum kedi besliyorum biliyorsundur diye düşündüm ukalalık yapmış olmak istemedim. yavrucaklar büyüsün ölmesinde aklımdan geçen tek o.
Printable View
VtecR cok guzel acıklamıs her seyı :)
gecenlerde sezeryan ıle dogum yaptırdık bir kedıye, tahmınımız vagınal dogum olmadıgı ıcın anne sevemedı yavrularını ve ılk gun hıc ılgılenmedı. aynı yerde barındırdık, ertesı gun baktık yavrular emmeye basladı. sımdı de masallah cok saglıklı oldular.
yavrulara sahıp bulamazsanız Veterıner Klınıklerını zıyaret edıp oralara bırakabılırsınız sahıplendırmek amacıyla. benım calıstıgım klınıgın gırıs katında bı kedı kafesımız bulunur ve hızlı bı kedı trafıgı yasanır:) gelen 2gun kalmadan goturur bırılerı ;) ayrıca klınıklere gelen kısıler hayvan sever olacagı ıcın buyuk ıhtımalle gozunuzun arkada kalmayacagı kısıler sahıplenmıs olur ;)
dun aksam uzerı yavrulardan bır tanesı vefat ettı uzuldumm ...
Evet üzeri sarılı olanın kaybettik :(
Haydaa nasıl olur yaa :( Çok üzüldüm şidmi moralim alt üst oldu...
Aynen kardeşim ama elden ne gelir şimdi diğerlerine iyice odaklandık
Gömebildinmi bari? mümkün olduğu kadar derine göm vede toprak atmadan önce üzerine taş parçaları koy. yoksa başka kediler açabilir ve hiç istemediğin bir sahne gözünün önüne gelebilir.
Gerçekten çok üzüldüm bende :( Umarım diğerleri sağlıklı yaşar.
ınsallah yaşar
işin en kötü kısmı o zaten onlarca defa yapmışımdır ama hala alışamadım.:(
Diğerleri iyi ama az önce dört kardeş olduklarını öğrendik bir tanesi bina içinde ölmüş şuan çok sinirliyim kız arkadaşım bütün komşularla kavga ediyor
ölen su süt emmeye geç baslıyanmıydı
off içim acıdı valla çok üzüldüm :( benimde bir kedim var, umarım yaşatabilirsiniz geri kalanları ama anne sütü içmeleri şart :(