:icon_tup:
Printable View
geçmiş olsun oluyor olmuyor değil malesef memlekette denyo çok benim bu tarz şeyler başıma geldiğimde camımı açıyorum kusura bakma abi sen haklısın diyorum devam baktım uzatıyo bende o zaman uzayıp gidiyorum...
geçmiş olsun hocam parayı bulan krolar ne *** yiyecegini şaşırıyolar işte
gecmis olsun bu tarz adamlarla trafikte cokca karsılasıyoruz 2 kez cok sinir olmustum 2 sindede sinirimi giderdim derslerini aldılar bi daha trafikte magandalık yapabileceklerini zannaetmiyorum:D
ıspartada 3 sene yaşadım hiç böyle birşey başıma gelmedi her hanzoyla muhatap olmadıgımdan sanırım,
sanada büyük geçmiş olsun ;)
işin ilginç yanıda o abiler hep birbirlerinin tanıdıkları çıkıyorlar :D :D
Bu tür şerefsizler olduğu sürece Türkiye iyice geriliyor. Apaçisi, mahosu hep burada. Sizinde dediğiniz gibi beladan uzak dursanız bile gelip buluyor. Önemli olan mümkün olduğunca uzak durmak, zamanı geldiğinide haddini bildirmek.
Geçmiş Olsun.
geçmiş olsn 5 kisi bi kisiye gleip kendini delikanlı sanan tipler bunlar bu denyoları MALESEF HAYATIMIZDAN SİLEMİORZ....
Hiç haberimiz yok.
Geçmiş olsun.
Öyle tipler Burdur'da çok nedense...
milletle ugraşılmıo be
hiç uğraşmamak lazım böle itlere bi laf vardır ite dalaşcağına çalıyı dolaş
dün babamın bi arkadaşını sokak ortasında öldürmüşler milletin şuuru iice kayboldu
ne olursa ol bela seni buluyor buna kesinlikle katılıyorum.
öle denyo çok trafikte özellikle taksiciler ve minibüsçüler dayağı hakediyor
saol kardeşim . birden bire olan bi olay olduğu ve dediğim gibi değersiz bi nitelik taşıdığı için çok fazla kişiye haber vermek ve onlarında başını belaya sokmak istemedim . dediğim tip ' den biraz bahsetsem , üni tarafında takıldığı için kesinlike bilirsin zaten ...