mustafa abi tesekkurler fotoları eklediğn icin
alp tesekkurler sanada olumlu sonuc alırsak mutlu oluruz alamazsak sağlık olsun alıştık sponsorsuzluğa :)
Printable View
mustafa abi tesekkurler fotoları eklediğn icin
alp tesekkurler sanada olumlu sonuc alırsak mutlu oluruz alamazsak sağlık olsun alıştık sponsorsuzluğa :)
helal olsun,başarılar diliyorum Allah'a emanet hayırlısıyla gitsin başarıp dönsün geri insallah :icon_tup:
O zaman her zamanki alışkanlık;
"Video İsteriz!"
:) :)
Tuylerim diken diken okudum. Buyuk gurur duydum. Cidden cok tebrik ederim kacinci oldugunun hic ama hic onemi yok...
o türk bayragı ve isminin yazmasını görmek bile insanın tüylerini diken diken eder insanı gururlandırır ....
keske araç sorun cıkarmasaydı da 1 sene daha beklemek yerine prof lisansımı alıp donebilseydim...belki 1 şekilde ulkemizde drift in yayılmasında 1 payım olurdu
macera 6-7 sayfalarda
Gösterilen cesaret bile yeterli umarım başarıyla döner bizleri gururlandırırsın..
Foto çektirmişsin işte , bu seferlik bu kadar yetsin .hEM DE Lokkodesign tayfası çekmiş.
http://img526.imageshack.us/img526/7...8710319760.jpg
evet bende sabahtan beri 4 gozle bekliyodum fotoğraflarımı cektilermi aceba diye cekmişler...sanada tesekkurler boss fotoğraflar icin
tebrikler ,, güzel bir tecrübe olmuş , umarım devamını getirirsin
keşke bu kadar hevesli insanların biraz daha imkanı olsa :(
acıkcası komşu ulkelerde baska drift serilerine katılmak istiyorum ama sponsor ihtiyacım var her gidiş 1 masraf...reklam almak istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum.Mayıs ayında polonyada yapılacak 1 round var ona katılmak istiyorum ufak butcelide olsa sponsor olabilecek reklam vermek isteeyen birilerini tanıyorsanız lutfen yardımcı olun...bahsettiğim miktarlar 500 -600 lira fazla değil