sanıyorum arka camdaki filme karışmıyorlar arkadaşımın arabasını vizeye götrrken simsiyah filmleri söktrdm arka bozuluyor dediler elletmedim filmle ilgili bi sıkıntı yaşamadım
Printable View
sanıyorum arka camdaki filme karışmıyorlar arkadaşımın arabasını vizeye götrrken simsiyah filmleri söktrdm arka bozuluyor dediler elletmedim filmle ilgili bi sıkıntı yaşamadım
ewet sanırım doğru. arkaya hiç dokunma en iyisimi. :D
sıcak suyla bulaşık deterjanını fırçayla arabayı yıkarmış gibi camları iyice yıka sonra saç kurutma makinasıyla ufak ufak çeke çeke çıkar..2 kişi yapsanız daha iyi olur biri sürekli camı ısıtır diğeri söker..
yakın zamanda bende yapıcam köşeleri kalktı camın 4 sene oldu nerdeyse..
akşam üstü bi deniycem bi aksilik olmazsa ...
benimde 3buçuk yıl oldu, renkleri çok açıldı artık. söktürüp yeniden yaptırıcam. kendim uğraşmaya niyetimde yok, yapan sökmesinide biliyodur heralde :D
Geçiriyor geçirmesinede araç men olunca trafikteki abilerimiz ağır kusur olarak görüyo tüvün hafif dediği cam filmini men kalkmıyor..Yada muayene tarihini yazacak sayfa dolmuşsa yine trafikten yeni sayfa almak gerekiyor bu durumda da cam filmi varsa olayın içinde vermiyorlar..
getirin sökelim getirin cekelim hizmette sınır yok:D:D:D
ben jilet camsil vs hiç bişey kullanmadan köşeden tutup kaldırarak söktüm, 5 camı da aynı şekilde söktüm ve ne iz kaldı ne bişey.. rezistans da aslan gibi çalışıyor.. camları içten silmedim bile :)
işlem tamamdır ..hiiç öyle zor bi iş değilmiş ucundan tuttum geldi kalan pisliğide sabunlu suyla sildim cillop ..:)
10 tl ye cam filmi sökülür..:)
Yeni bir konu acmak yerine bu konudan devam edilebilecegini dusunerek buraya yaziyorum.Aracımın ön camında filim var ve sabah aracımın yanına geldiğimde ön cam üstünde buz oluştuğunu gördüm . İçine bindiğimde ön camın içtende buzlandığını gördüm , aracı çalıştırıp çözülmesini beklemeye başladım. Fakat bayağı bir zaman geçmesine rağmen çözülmeyince sadece cam silmek için kullandığım bezle ön camı içeriden silmeye başladım. Ben silmeye başlayınca cam yüzeyinde garip bir bulamaç oluşmaya başladı. Sim gibi bişey cam filiminin üzerinde bir bulanık katman oluşturdu. Filim amerikan mali bir marka fakat nasil boyle sacma bisey oldu mantigim almiyor. Daha once filimin uzerinde bu tarz dokuntulere sahit olan varmidir acaba diye sormak istedim :)