orjinal agirlik.. ben baktim simdi realoem.com sitesinden fakat metal korumalar disinda birsey goremedim, yanlis anlamayin yalanci konumuna dusurmek icin degil fakat ne olduklarini cok merak ettim :)
Printable View
Konuyu saglam hortlattim biliyorum ama ilani gorunce ekliyim dedim :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1832033/detay#
geçen bebek de gördüm önce gelirken amerikan sandıydım ama meğer almanmış.çok bağırıor beee :)
gidişini görmek lazım :D
ne zaman cafe crowna gitsem sürekli orda oturuyo arabada cafe crownun onunde
Fenerde gazlayıp duruyo bu araç. Ne zaman kafamı çevirsem o sese kıçı başı ayrı oynayan bi z3 geçiyo:D
turbo olan 1,9..
kırmızı V8 ide sahibinden.com da gördüm ,2 gün sonra bizim arka mahallede ( feneryolu-kadıköy) gördüm
bu engin abi gelirdi eskiden oylum bmw'ye ordan tanışırız hafiften kendisi ile bostancı sanayiii ye takılır
güzel makine ama duyduğum kadarıyla filtre headers egsoz vafc olan bi vti geçiyomuş bunu...
arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. ben bu siteye üye değilim. o yüzden sizlere arkadaşımın nickinden yazıyorum.ben eng plakalı Z3 SWAP ın şuanki sahibiyim. ilk başta hepinize iyi kötü dilekleriniz için teşekkür ederim. evet aaraç V8 dir. zaten yukarda arkadaşım araçı gayet güzel anlatmış. bunların üzerine bi kaç parça bişeyler daha eklendi. araç gayet iyi ve diri durumdadır. isteyen aracı gelip görebilir. araç çok özenle hazırlanmiştır. bu makinadan TÜRKİYE DE YANLIZCA 2 TANE WAR...herkese sewgiler saygılar...
buarada geçen gece ÇORLU da rolling wardı. yaklaşık 25-30 araç wardı. çok güzel bi geceydi. yaklaşık herkes 400+ ıydı. bende bi kaç araçla denedim. canlı görmeniz lazımdı. araçın perfermansı yazılanlar gibi değildir. ordaki herkes araçı gördü ve şaşırdı... şaşırmak isteyen arkadaşları bidahaki rollinge bekleriz...::::))))
Video varmi cektiginiz ?
ben sahibnden.com dan mesaj atmıstım mesaj okunmus ama geri dönus yapılmayınca ustelemedim:)
nasıl gittgini merak ediyorum malytepede surekli göruyorum aracı bende kucukyalıydaım istedengiz zaman deneyebilirm.
cem.
Arkadaşlar herkese slm. araç bgn sabah ADANA ya 43000TL ye SATILMIŞTIR... Araç ADANA BORUSAN da detaylı check up a sokulmuştur ve hiç bir probleminin olmadığı belgelenmiştir. ltfn araç hakkında bilip bilmeden kimse konuşmasın ki alan arkadaşlara ayıp olmasın. ALAN ARKADAŞLARA HATIRLI OLSUN DİLER ,KAZASIZ BELASIZ ARAÇIN ZEVKİNİ ÇIKARMALARINI DİLERİM.....