nerden başlasamki, en jdm hondayı almandanmı, koskoca respect mustafanın honda almasındanmı, yoksa hondacılar tutunamazken 4çekerini senin bulmandanmı, bi de ne yapsam bunu diye sormandanmı, daha neler neler :D
Printable View
önce bi sağı solu toparlanıp birazz stock olarak dolaşsın. :)
Sonra B16+GT30R ile gezebilir.Aslında 4 çeker K20A+GT35R civic sedan hımm fantazide nirvana'ya ulaşmak bu olsa gerek.
Bence körük yapın cumartesi akşam 2. sitede ugradıgınız usta yapıyor bu işleri birde v8 koyun baya bi fantezi olur:D
bende honda aldım diyim o zaman sana da bu sefer harbiden kop :)
madem 4 çeker sti motor ya da evo motor gider buna
abi araç zaten ilginç topla orjinal :D tr de tek hem 4 ceker hem jdm :D
bu arabaya mpower makinesini takıcan typerları toplıcann otobana süprizzz dicen otobanda dışı beni içi sizi yakarr :D ( işte o gün mpower severler dış kabuğu cıvıc olunca zuahahahah :)
kardeşim bmwci misin hondacı mı bırak bu işleri yaa :hahaha: keşke alsaydım da hasarlıydı orda toplamak zor geldi gözüme üzerinde d16a sohc vtec makine var stock
darkness in turbo kitin aynısı giydirilir 4 çekerin keyifi sürülür :D bi de üzerideki motora sadece kol piston blockguard saplama ne güç çıkartıyo söylemiştim di mi :D
bi de aktarım organlarına talibim :hahaha::D hayrılı olsun sn. hondacı mustafa :hahaha:
konuyu beni ağlatmak için açtın biliyorum abi :su:
ağla erkutum ağlaaaa babanda ne sevinirdi 4 çeker almış oğlum bana diye :)
bunda hrv deki sadece patinaja düştüğü zaman kendi devreye giren sistem var dimi ?
eğer oysa nekadar performanslı olabilir tartışılır ama direk arkadan itiş olsa ve k20veya f20c olsa bence değişik olur :D
erkut bunun arka diff oranı ne biliyormusun :)