edit:alınmış herhalde araba hayırlı olsun.
Printable View
edit:alınmış herhalde araba hayırlı olsun.
gumrukte gordum gecen hayrlı olsun abı
bu ferıo lar vı motorlu ve 2 kademe vtec lmıdır yoksa normal vtec sız motorlumudur, cok merak ettım dogrusu, çünkü hondanın vı denen motor modelı var 1.5 çift kademe vtec yanı ıkı selenoıdlı
oha valla bu araba hoşuma gitti :D
ayrı olarak Mustafa abi bence bu arabayı toplayın :D ve çokta güzel yapıcağınıza eminim
ferio lar yurt dışında mevcut iyi denk gelmiş tr ye :D yurt dışında vtec2 lerde de mevcut ferio 4x4
rwd ye çevrilip çevrilir mi bilmiyorum gerçi tr de kimse yapmadı bunu, varsa dünyadaki örneklerine bakmak lazım. drift spec olabilir :D
yada 4x4 olarak ciddi 0-400 m. zaman çıkarabilir.
bence sağdan direksiyonlu olması büyük nimet tam jdm olabilir :D
güle güle kullanın.
ruhsatı işi nasıl oluyor bide sağ direksiyonda.mantıken ruhsat fln verilmez
bütün ülkedeki arabaların soldan direksiyonlu olup ters direksiyonlu bi araba trafiği tehlikeye atabilir mantığıyla öyle geliyor insana gerci sarı supra flnda vardı ters direksiyon.hangi mantık ne mantığı gibi gerici mesajlarla cevaplar vermek yerine bilgi içeren mesajlar verirsen sevinirim
ters direksion kullanırsınız arkadaşlar dert etmeyin kıbrısta trafik tersten ***** oncekı arabam sag dıreksıyondu sorunsuzdu trafık sımdı sol dıreksıyon trafık ters en fazla 1 hafta acemılık çekersiniz araba sollama vs olayı sorun olmaz gerçi makas vs zor olur ama ınsan alısıyor...
4G63:rolleyes:
Değişik bir araç olur bolt on turbo ile :D
griye bayılırımmm :D maşallah diyelim bir an önce koşturması dileğiyle ;) sağdan direksiyon kalsın bence en iyi jdm olur herhalde bitince :)
kıbrıs ta yaşlı amcalar kullanıo bunu çok var lakin bi swap lanım garett lenirse düşünmesi süper............civicle drift kralı olursun :) sti :hahaha: civic