Ben isterdim ama bakamamaktan korkuyorum.
Printable View
Ben isterdim ama bakamamaktan korkuyorum.
vallaha kardeşim ben alıp bakabılırım 2 tane evim var ikiside bahceli ama sakaryada.dusunursen tabiiki
ya valla kardeşim ne bılıyım kafam karıstı bana yakın olmasının tek sebebı emın ellerde olabılmesı baska bsey deıl uzak olması yakın olması o yuzden..
Ahh ah aile razı gelse evde köpeğei alıcam valla bir tane çok istiyorum..
denizpc senin adına çok üzüldüm bende de 8 aylık dişi golden var dost oldu evlat oldu valla bana hayatımı düzene soktu yemeği suyu gezmesi oyunu aşısı derken çocuk bakar gibi sorumluluk sahibi oldum.
Bakmak isteyipte terettütleriniz varsa gerçekten tavsiye ederim bazen insandan daha akıllı daha temiz daha eğlenceli oluyorlar :)
Dişi sanıyorum?
Şimdi şöyle kuzenimin 4 yaşında erkek golden retriever ı var, geçtiğimiz günlerde yine istanbuldan birisi ile görüşüyorlardı 1-2 yaşlarında dişi bir golden retriever için.Bizimkine eş olarak istiyorlar alaçatı' da gündüzleri evin bahçesinde akşamlarıda evin içinde kalıcaklar şartları çok çok iyi olucak bahce cok geniş ve komple ağaç yeşillik çim vs. eğer İzmir'e gönderirim dersen konuşucam çünkü diğer bekledikleri golden da bir pürüz çıktı sanıyorum ama senden ok alırsam onları arar tam bir ögrenırım haftasonundan beri konuşamadım çünkü.
inşallah iyi bir yuva bulur seninde gözün arkada kalmaz. benim tosunları düşünüyorum şimdi allah ayırmasın. :)
sormak istediğim soru şu, oldu da aldık acaba köpek normalinden fazla yabancılık çekip yabancılık göstermez mi yeni sahibine? Ben 2 sene önce köpeğimi eve sığamamaktan dolayı marmaristen 1 dönüm bahçeli bir evi olan bir tanıdığıma verdim. Geçtiğimiz yaz gidip göreyim dedim benim orda olduğum süre boyunca yeni sahibinin yüzüne bile bakmadı. Daha sonra telefonda konuştuğumda daha da soğumuş yeni sahibinden zavallım.
istediğin gibi olur umarım insanın evladı gibi oluyorlar 3-4 sene önce bende 2 yaşındaki alman kurdumu birine verdim çok iyi bakıcaz çiftlikte olcak istediğinde gel gör vs dediler verdik neyse aradan kısa bi süre geçti geldi köpek öldü dedi..... dikkatli seçmekte fayda var herkes böle değil ama canından can bırakıyorsun bi yerde :(
bence sartlarini zorla ne sen uzul ne de kopegin uzulsun ;)
iice kafam karıştı bunları duyunca
facebookdaki resimlerine tek tek baktım. senin yanında gayet mutlu ve huzurlu olduğu her halinden belli. bence de verme şartklarını zorla derim. yazık kimbilir ne kadar üzülecek.
O Kadar Kızıyorumki Böyle Şeylere Yazsam 4 Sayfa Yazarım yani Şu an
14 Yıldır Köpek Besliyorum 3 Yıldırda 2 Tane Köpek Besliyorum
BAKAMAYACAKSANIZ ALMAYIN KARDEŞİM!!!
Kepaze Ediyorsunuz Sonra Oraya Buraya Hayvanları.....Bende Şu An Bakamıyorum 2. Köpeğe Ama Boğazımı Kesseler Vermem Başkasına Öyle Yada Böyle Kalıcak O Bu Evde
Siz Şuna Köpekten Soğudum Yetti Bana Bu Kadar Diyipte Veriyorum Yazsanıza
Böyle Zevki İçin Köpek Alıp Sonra Bırakanlar Yüzünden Barınaklar Hayvan Dolu
Ya Şimdi Birisi Almassa Köpeği Sokağamı Atıcaksın
Can Taşıyan Bir Birey O ALMADAN ÖNCE DÜŞÜNCEKTİN BUNLARI
Nefret Ediyorum Sizin Gibi İnsanlardan
Hiç Kusura Bakmayın Bu Böyle Y.... Yar.... Altına Girmicen Hesabı
Köpek Alıpta Ay Cicim Canım 2 Sene Sonra Vercek Yer Arıyan Adama Diceğim Budur
kardesım konusmalarına dıkkat et.. sen nasıl ne durumda alıp baktıgımı bıliyormusun bu kadar nakit nakit konusuyorsun..? veya sence ben beslemek ıcınmı aldım.? belkıde nelerden kurtardım neyi biliyorsun.? az bı dusunmek lazım konusmadan once.. yok y... yar... altına gırme derken sen kendı yedıklerınlemı karıstırıyosun..?? senı bı daha uyarıyorum konusmalarına dıkkat et..! bende bencil insanlara deıl sayfa sayfa anlatmak ömrümü versem yine deişmez..