durum elverse coktan almıstım kanka
Printable View
oda gectı aklımdan ama ıcım el vermedı ondan aldıgım parayı ne yapıcam yaa..burda bılenler yuksek rakamlarda verdıler var bu sekılde almak ıstıyen sorun vermek deıl..sadece duzgun bırısı bulmak. yoksa etrafımda ıstıyen var...bakımlarını yaptırdıgım veterıner bıle sordu ama bunlar tıcari dusunceler ben sadece dosthane bı arkadasa verıp ona rahat etmesı..... yanı zaten normal bi golden deıl egıtımli ve basit bi eğitim deil.. örnek önüne et sosis vs.. yiyecek onu zorlıyacak bişey koyun siz yok dedıkten sonra daha yemez..tasmasını bırak sen gıt sen nerdeysen o orda bırakmaz seni tuvalet i geldıgınde bi şekilde sana anlatır daha otur kalk yat koş git .. gibi daha baya bi çok özelliği var..
Konu nerelere sapmış walla çok şaşırdım.
Sizin niyetiniz gayet düzgün.Karşı komşumun Golden'ının kalbinde delik vardı ve vefat etti biz bile çok üzüldük mükemmel bir köpekti :/
O yine bir Golden düşünüyordu baya bi zaman köpek bakmadı daha geçen gün mevzusu geçti.Eğer İzmit'e vermeyi düşünürseniz bende ona bi danışırım kabul ederse memnuniyetle alır bakarız.Bizim buralar köpek beslemek için çok müsait.Bende evimin önünde 2 alman kurdu besledim 2 sene öncesine kadar hatta bi ara 11 tane oldular :D :D Kulübelerini bir açıyodum faciaaaaaa :D :D :D Keşke kameraya çekseydim :) Tüm yavruları bakabilecek insanlara bedavaya dağıttım insanların çok kötü aklı takılıyor haklısınız sizde.
Haberleşiriz yarın.İyi günler
aslında bu tür köpekleri yavru olarak beslemeye başlamak daha iyi tam olarak alışabilmesi için şu an size daha çok bağımlı keşke vermeseniz o sizden daha üzlecektir emin olabilirim aynı şeyi bende yaşadım çünkü.
ee başka yokmu arkadaşlar konuyu saptıracak bız ne dıyorz mıllet ne ıspatlamanın derdınde..zaten yok kardesım daha yazmayın yormayın kendınızı varsa kopegınız kednz bakın sıkıntı etmeyın tmm bosverin..
boşver arkadaşım sen onu, neyin kafasını yaşıyorsa artık
Çok Kafalar Yaşıyorum :D Ben Oooo Misler Gibiyim
Anlaşılan Burda Çoğu İnsanda Reis Kafası Yaşıyor Öyle Falan Filan...
Avukat Kafaları yaşıyanda Var
Bebelerde Var Daha Gencecik Öyle Delikanlı Kafası Yaşıyorlar
Boşverin Siz Ne Kafası Oldugunuda Köpeğe Yer Bulun Reisler Hayvan Patates Olmasın Boş Vır Vır Yapıcanıza O Hayvanı Adam Akıllı Bir Yere Teslim Edin
He Unutmadan 2 Yıl Sonra Başkasına Vercek Adamlara Teslim Etmeyin...
Kendiniz Çok Düzgün Doğru İşler Yaptığınız İçin Hayvanlar Hakkında Banada Öyle Toptan Sıkın Hatta Size Rocky Yeayea tutututututu Diyimde İyice Bağırın
TIN!
reislik nedir? sence nedir? :) Sen o kadar boş konuşuyorsun ki bir tek burda değil her mesajında, bilmiyorum depresyondamısın nesin artık ama yok oyle boyle tum mesajlarında bir gariplik var. Burda da hiç bi kötü niyeti olmayan adamın ustune gitmişsin. Ancak anlamadıgım bir nokta senin ilk mesajında yazdığın şey. Demişsin ki bakamadığım köpeği bile vermem diye. İyi de sen o bakamadıgın kopegı yanında tuttugun surece o kopek senden nefret edicek, sen kopege yok yere iskence ediceksin ve daha niceleri.
Can Taşıyan Bir Birey O ALMADAN ÖNCE DÜŞÜNCEKTİN BUNLARI
bunu yazmışsın bide sen düşündün mü peki almadan once :soru:
seninkininde canı var sen demedin mi bakamıcam niye alıyorum peki ben bunu?
bkz. (reis) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=piri%20reis
Reislik senin bildiğin gibi Kurtlar Vadisinden sonra çıkıpta özendiğiniz şey değil :) :rolleyes:
Bir Ben Almadım Köpeği Annesinin Yavrusuna Bakıyorum Anneside Kendi Köpeğim
İki Kurtlar Vadisi Yaşları Geçti Malesef
Üç Ben Kötü Niyet Değil Alıpta Vermek İsteyen Sahiplere Genelleme Yaptım Kişisel Değil Bu Arkadaşta Genelleme İçinde Kaldı Onada Söyledim Açıkca Farkındaysanda Şahsına Küfür Etmeden!!
Dört Mesajımda Sizin Gibi İnsanlardan Nefret Ediyorum Yazdım Bunu Anla Azıcık
Beş Burda Benim Oturduğum Yerde Gece Köpeklerimizi Gezmeye Çıkardığımızda 10 15 Köpek Oluyor Ve Takılıyoruz Böyle Olaylara Çok Denk Geliyoruz Ve Hade Beni Geçtim
Burdaki Tüm Köpek Sahiplerinin Söylediği Laflarda Aynısı Benim Dediklerim
Altı Reislik Derken Ben Köpek Alıpta Böyle Durumlara Gelen İnsanlara Söylediğim Şeyleri Neden Üstünüze Alınıp Sosyal Mesaj Verme Çabası ?
Yedi Daha Post Yazmıyorum Bu Konuya Diyebileceğim Tek Şey Umarım Sizde Böyle Yapmassınız Bir Gün Havvan Beslerseniz