senin gelmen yeter abi=)
Printable View
senin gelmen yeter abi=)
deneme sonucu ne oldu len saxocu
unoya lafff yokkkk alıjam yapıjam saplıjam :D
pattttt patatataa kuteree :D gıdıyor ıste :D
sonuc ne oldu Eren :) benim is bitti montajlar tamam bi ara deneriz sonrasında yazılım yapcaz yeniden deneriz bende farkı görmüs olurum olur mu kardesim.
video yokmu ..? ne oldu sonuç..?
Uğur arkadaşı olan 2 arabadan birinden telefon ile video çekildiğini gördüm ancak Uğur demesine göre video çeken geçen pek becerememiş bakalım bu sefer becermiştir umarım:)
specler:
rsi:filtre egzos hafifletme(arka koltuk stepne vs)
saxo:filtre egzos hafifletme(arka koltuk stepne vs)
Sonuca gelirsek ise, 2de saxo nun devrine göre sıktığımızda rsi'ın 2 bitince saxo yaklaşık 1 boy öne geçiyor.Toplamda 2-3 boy alıyor saxo bu tip bir denemede.
3te saxo'nun devrine göre sıkıtığımızda rsi yarım boy öne atlıyor160 km/h sonra saxo gelioyor ve olay tam tersine dönüyor.
3te rsi ın devrine göre sıktığımızda rsi 1-1.5 boy öne atlıyor top speed'de saxo yakalıyor rsi ı.
Video olması daha mantıklı.Böyle anlatmayla nereye kadar:)
Saxo'nun maşallahı var.Çok zevkli denemeler oldu.İyikide geldiler
senın araç bi rsi gore çok güsel gıdıo maşallahı war ...... ama sonuclar hep vts önde gitti.. video bı tane war en gusel olann.. onuda arakdas koyucaktır zaten... alt dewırlerde senın araç çok gusel cevırıo. biz 2 yı bıtırmeden sen 3 yarılamıs oluosun.. MAŞALLAH :)
bence uno 4 kısı olmasına ragmen hepsını gectıı :D
Uno ya laf yok:) Her türlü 10 boy önden gitti:D
saxonun vıtes kollarıda sorun var ama ona ragmen gıttı :D masallah araclara dıyelimm :)
Evet.5e geçirmekte sıkıtım var dedi Uğur bana denemeden önce.Zaten bende sordum 4 kaçta bitiyor diye.180 civarına gelince gazı kesitim ben.Adamın 5e atmakta çile çektiğini bile bile 200ün üstüne çıkmak yakışık almaz:)