Bende ondan bahsediyorum be oğlum :D Gelip izleyecektin demek istedim yani:)
Printable View
Hesapta bu cumartesi 5 rsi toplanacaktık biz Ataşehir'de.Görecektik kim ne yapıyor diye ama ben hariç herkesin bir işi çıktı :)
Hö höyt!!! Cenk sende gelirsen bende geleyim yaw. 2. vitesin senkromeçini taktırabilirsem hafta sonuna kadar deneyeyim seninle merak ediyorum fiestayı :)
Olur anacım paslaşırık:) Yol müsait olursa üçlü sıkarız tek seferde işi bitiririz.Muahbbete daha çok zaman kalır:D
o daha beter yaa :D
E o zaman ben yandan koşayım en iyisi :D :D :D Cenk ile bir deneriz sonra siz denersiz sonra sen ben bahçivan aşçı uşak :D :D
300 yapmıcaz ki olm 10 da cıkalım :D
gel kanka gel görüsmüs oluruz :) ama ben h.ici cıkarım roll'e h.sonu mümkün değil :(
tulum çıkarma spec :D
yol müsait olmazsa bu sekilde 2 ye 2 deneriz moruk :)
Eren hala bulamadın mı bir GTI VTS?
hafta içi olursa saat 10.30dan sonra çıkabilirim. hatunu işten alıp evine bırakıyorum çünkü.
tamam 22:30 olsun o zaman Görkem cünkü cumartesi pazar ne öglen nede aksam müsait değilim :)
Cenk ve Görkem ikinize birden sesleniyorum:) Siz olmadı buluşursunuz 22:30 gibi.Bende 23:00 gibi dahil olurum olaya
ayenn dedıgın gıbı salla arabayıı :D
eren video yok bişey yok bn inanmıyorum rsi ın gittiğine... :D :D
hacı bı vıdeo cekın artık en sevdıgım clıo kasasının...
dorudur valla biz daha 2 tl yir görmedik litrede hala daha 97 kullanmıyorum 50 kurus fazla diye ... şaka şaka 95 -97 ye göre daha temiz geliyo bana...
bu arada en kısa surede 3.35i ile g35 infinity roll videolarını paylaşıcam burda ama cam car ıçınde gıden bı araba bulmam gerekıo...iki yakın arkadaşımı gaza getirdim :D :D
Sonra klasik senaryo cam car geldi alayını geçti gitti:D g35 konusunda tereddütüm yokta 3.35i yi merak ediyorum ne olacak diye:)