AHaha yaşıyormu o ? Yaşıyorsa o kafayıda yaşaması normal :D
Printable View
ben öleceğimi bilicem.
geçen gece saat 23:00 suları bahçeşehirden eve dönerken yeni açılan bahçeşehir gişesine dönüyorum, gişeye gelmeden sol virajı hızlı geçerim hep, geçerkende aklıma "acaba karşıma biri çıksa ne yaparım?" virajı döndüm gişelerin düzlüğe çıktım, sol şeritten bi A4 sellektör yaparak bana doğru geliyor? hadi ben düzlükteyim ve görüyorum ve kaçabiliyorum. ileride benm döndüğüm viraja gelince ne yapacak? nasıl bir kumardır bu?
ucuz atlatmissiniz farkedemeyip daha kotu seyler olabilirdi allah korumus.
garip adamlar türemeye başldı dün sahil yolunda 3 tane cocugu öldürürcesine üzerlerine kırıp yoldan ortadaki demirlere savuran bmw yide merak ediyorm görenler yaklsık 200 ile geçti o dar yoldan diye söleniyorlardı ...
kimseye zarar vermeden geberir inşallah...
geçmiş olsun dua etmekten başka yapılcak bişey yok dikat etmek lazım
gecmis olsun kardes allah korumuş böyle gerizekalı insanlarla aynı yolda araç kullanmakdan tiksiniyorum..
olur böyle vakalar türk polisi yakalar:D:D:D:D
belki sagdan dreksiyonlu kullanmaya alısık biridir :D trafigi ters sanmıstır bi an :D
valla kardeşim büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ben olsam o saatte yol boş die soldan kapatıp giderdim ölürmüşüm demek ki olabildiğince dikkatli olmaya çalışıyorum ama bole kamikazeyi ilk defa duydum anlamıyorum bu adamları annesi ne diye doğurmuş:ofk:
en güzeli anında şikayet etmek ki biran önce dur denebilsin
cok sagolun arkadaşlar
valla bendede giden bi makina olsa bende sıka sıka giderdim de allahtan öğrenci arabası gazlı mazlı bassan gitmiyo dursan durmuyo o yuzden tedbirli gidiyodum.
Ya hadi beni geçtim 2 araba arka arkaya gidiyo sol şeritten diyelim,öndei gördü sağa zıpladı arkadaki napıcak ya o kadar kısıtlı zaman içinde. Hele bide yanında kamyon varsa bu adam napsın ? benimde basıma gelebilirdi..
Suç bu adamda diil doğuranda !!
Aptallıgın verdigi cesaret olsa gerek sahindeki :S...Allah korumus hakketten....
Arap plakalı Cherokee ile karşılaşmıştım ben 3 sene önce, Çeşme otobanında gündüz vakti.