Lens ve 2 filtre aldım. Bir problem yaşamadım. Dikkat etmeniz gereken tek şey satıcı. Profilindeki yorumları gözden geçirin.
Printable View
Lens ve 2 filtre aldım. Bir problem yaşamadım. Dikkat etmeniz gereken tek şey satıcı. Profilindeki yorumları gözden geçirin.
kredi kartıyle alırsan gitti gidiyor seni koruma altına alır, ürünün eline ulaşmadıgı takdir de satan kişiye site ödeme yapmaz.
fotoğraf makinasını internet üzerinden hemde yarı fiyatına almak bence düşündürücü hele bi de slr sa... ankaradan elden almak daha mantıklı...
Daha önce bende gg üzerinden foto makinası aldım, piyasanın %50 si gibiydi senin dediğin gibi, neden ucuz olduğu gelince anlaşıldı, cihaz refurbished idi. Refurbished nedemek dersen şöyle: Sen garantili bir cihaz alıyorsun, ve cihazın bozuluyor, yerine yenisini sana veriyorlar, eskisini de tamir edip üzerine "Refurbished" etiketi basıp tekrar satıyorlar. Benim aldığım üründe refurbished çıktı, ama ben makineden çok memnun olduğum için benim için sorun olmadı, 2-3 sendir de kullanıyorum cihazı hiç problem yaratmadı açıkçası. GG yi uzun zamandır kullanmıyorum çünkü orası artık kolay kazanç sağlamaya çalışan insanlar için ekmek kapısı oldu, orjinal diye satıyor, ben şahsen anlamadığım için aldım kullandım ve aradan 1 yıl geçtikten sonra üründen anlayan bir arkadaşım farkettiki ürün gayet başarılı bir replica :) Ödediğin para ve sana verdiği faydayı mukayese edeceksin, hangisi işine geliyorsa ordan alıcaksın.
Bir söz vardır: Ben ucuz mal alıcak kadar zengin değilim . . .