bu yüzden içmiyorum bende artık efes içiyorum oda asitli idare ediyo
Printable View
Yemek yedikten sonra özellikle akşam yemeği uykusu gelen varmı. Hadi ramazanda anladıkta hafta 2 3 kez yemekten sonra aşırı uyku hali oluyor. Buda ilerideki şeker hastalığının bir belirtisi diye söylediler.
günde bende en az 2 litre tüketiriyorum yıllardırda içiyorum hiçbir zararını görmedim... Sadece aç karna ve aşırı susamada su yerine cola içmemek lazım kesinlikle yoksa şok geçirip gitme olasılığınız yüksek... ayrıca günde 2 litreden fazlasınıda içmemek lazım adamı iptal ediyor...
Litrelik kolalarında kutu kola kadar güzel olmasını istiyoruz :)
coca colanın TR cirosunu arttıran tüketimiyle caprio özgüre sormak lazım:D
bende abartanlardanım günde 3 teneke içiyorum min...
+2 tanede burn üm var:D
çok az içiyorum artık .. yemeklerin yanında özelliklede fastfood yerken çok arıyor insan
cok guzel paylasim :)
askerde gunde 2lt civari iciyordum mide kanamasi gecirmeme sebep oldu biraktim simdi yilda bikac bardak ancak iciyorumdur cok zararli..
Ülserim saolsun istesemde içemiyorum ama arada kaçamak yapıyorum azcık :D :) Yaşasın Cappy Karışık :D
İçki sigara yok. Sadece kola var. Oda olsun azıcık be. :D
Okurken sonunda kalp yetmezliğinden ölürsünüz yazacak sanrım =)
cappy gibi meyve suları da pek masum değil aslında :) onu da bi araştırın bence :)
ben ayran derim , nokta olur :D
O da sırf uyutuyor :D
şalgam forever
ben kışın coladan uzak kaldım bir süre ve artık sürekli içmek istemiyorum. onun yerine meyveli soda ları tavsiye ederim her türlüsü war tat olarak çok güzeller ama şişede az war litreliklerini çıkarmaları lazım yetmiyor
Hormanlu sebze ve meyveler...
Kimyasallar ve diğer doğal olmayan yöntemler ile şişirilmiş büyük ve küçük baş hayvanların etleri...
İçinde esans bulunan ithal ve yerli sigaralar...
Sağlıksız ortamlarda tarihi geçmiş ürünlerden işlenerek yapılan süt ve süt ürünleri...
Tatlıcıların şeker yerine kullandıkları tatlandırıcılar ve gıdaya uygun olmayan renklendiriciler...
Katı yağlar, ayçiçek ve mısır özü yağları...
Kola ve diğer asitli olarak tabir edilen gazlı içecekler...
Her köşe başındaki gsm baz istasyonları...
Eksoz gazları...
Baca dumanları...
Yanlayanı, gazlayanı...
zartıngen, zurtingen...
bunun şerefine bi bardak cola içeyim:icon_tup::icon_tup: