geçmiş olsun...
Printable View
geçmiş olsun...
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun. Umarım kimseye bişey olmamıştır. Dün Altınyolda sabah trafiğinde ölümlü bir kaza vardı askeriyenin önünde, Ve gece 12 civarındada yine altınyolda benim karşı şeridimde bi 307 patladı biyere ama kestiremedim tam, arabayamı bariyeremi göremedim sadece bir anda yolun ortasında durdu. hava yastıkları falan patladı, ön taraf gitti, Ama içindekiler çıktı çok şükür dışarı hemen.
Senın dedıgın kaza konaktan alıaga yonune gıden polıs memuru yapmıs abı kazayı Arabanın dıregı kafatasını delmıs.
geçmiş olsun...
Yaaa adam daha araba durmadan camdan atlayıp kaçtı. Bende hepi topu atlattığım bi kazayı yazdım. . Bulmacaya çevirmişim olayı, yarın bi gün ben pert araba alırsam ne olurmuş vs vs.
Hocam ben arabayı rengine bakarak almam, şaselerine ve piston basıncına bakarak alırım.
Başlığı açma amacım " aman beyler canımızdan kıymetli değil hiç bişe " idi.
Madem öyle , alacaığı arabanın pert olup olmadığını anlayamayacak arkadaşlara faydam olsun YS plaka gri Saxo .
http://i1041.photobucket.com/albums/...0420101478.jpg
kötü patlamış valla
ya bu bızım hakanın araba deıldır ıns gecmıs olsun
offf içim acıdı valla..
Allah kimsenn başına vermesin.geçmiş olsun
bu ustunde krom jantları olan saxo mu?
kotu olmus gerçekten :( geçmiş olsun
içinden çıkmış ya araba dediğin demir parçası sıkıntı olmaz yenisi gelir ama can 1 defaya mahsus ondan çok takılmamak lazım
motor yere düşmüş ya allah korumuş niye kaçmış anlamış değilim?????
çok feci...
kötü patlamış geçiş olsun
yazık olmuş,
kötü patlamış geçmiş olsun
Geçmiş Olsun.
Çok Kötü Patlamış. :(
cidden zor bir olay allah kımseye yasatmasın
Aracın içinde kimseyi göremeyince bi ara aklıma sürücünün camdan fırladmış olabileceği geldi ve etrafa bakındım.
Sonra yağ ve benzin bulamacının içinde duran ve hala dumanları tüten egzozu ortamdan uzaklaştırdım.
Allah kimseye vermesin böyle şeyler. Ama herşeyi Allahtan da beklememek lazım. Gazlanıcak yer var , gazlanmayacak yada arabanın limitlerini aşıncaya kadar sıkıştırmamak , zorlamamak lazım .
ulen ugur bı konu acmısın bulmaca gıbıı dedım benım sureklı takıpte oldugum aracmı patladı dıye allah tan o deyılmıs bastan sona kadar konu okutunn neyse gcmıs olsunn
Ugur abi tehlikeli bir kazaymış hakkaten..vazgeçsem bu gti/vts sevdasından diye düşünüyorum arada bir :D
allah kimsenin başına vermesin..
gecmis olsun..
valla büyük geçmiş olsun allahtan cana deil mala gelmiş kötü patlatmış wallaa