bir arkadaşımız jaguar x type 2.0d almak istiyor tavsiye edermisiniz? ankarada nerede servisi vardır? bide yedek parça olayı sıkıntılımıdır![]()
araç burda
http://www.sahibinden.com/saylamlar_...XQQdisplayitem
bir arkadaşımız jaguar x type 2.0d almak istiyor tavsiye edermisiniz? ankarada nerede servisi vardır? bide yedek parça olayı sıkıntılımıdır![]()
araç burda
http://www.sahibinden.com/saylamlar_...XQQdisplayitem
servisden parca almak icin ruhsat ve ruhsat sahibinin kendisinin bizzat gitmesi gerektigini ayrica s type icinde 1 haftadan fazla bir suredir sadece 6 tane buji beklediklerini gordum buz gibi sogudum arabadan.
bu dizel olduğu için beklemeye gerek yok bujileribide ne biçim iş koskoca marka burdaki servisler yüzünden ismi lekeleniyor insanlar alıyımmı almayımmı diye düşünüyor. ne zaman tr deki galeri ve servisler adama döncek.
parçaları ford modelleri çoğu aynı ben tavsiye ederim chipte yaptık çokta güzel oluyor.
www.egeturbo.com
Turbo asker
Ford mondeo ile aynı bildiğim motor-şanzıman....
çok torklu problemsiz paraçaları fordla aynı focustan mondeodan çok farklı değiller ama sürücü koltuğu elektirikli yolcu manuel falan boş biraz donanım olarak çoğu borusan kampanya yapmıştı zamanında...
bana göre onu numara ve bizim tekstil piyasasında çok prestijli bi araba bana göre.
bi yıldız bide jaguar bi yana sebebi ise fiyatlarını herkes bilmiyor etraftaki herkes vov diyorsa bana göre ideal ama bende araştırmalarımda çok şaşırdığım konu ise parça ve elde kalırmı olayı idi
Jaguar'a binicen ama manuel. 2 kez düşündürücü
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
jaguar pazarda pay elde etmek amacıyla x type hatta S type gibi araclar piyasa sürdü.Bence bu hataydı cunku hiçbir karşılaştırmada halen bmw mercedes audiyle kıyaslanmıyor adam yerıne konmuyor.Asıl jaguarlar buyuk modelleri onlarıda cok sevmeyen insan alıp binmez.Asıl ingiliz asilliği ne yazıkki buyuk modellerinde.Servisinde problem yaşanmaz artık düzelttiler bazı seyleri ama işi bilen biri için x type jaguar yerıne konmuyor bunu bilerek sırf ismi için alınmamalı.
yeni aldık bizde yakıtı yol tutusu gidişi hiç fena deil parasına görede gösterişli sadece ön arması biraz canımızı yaktı 510 tlgenel o larak güzel 2007 66.000kmde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)