Arkadaslar bu folyo arac renk degısımı ne kadar verımlı oluyor mesela yıkanınca silmesi kurulaması kolaymı veya bır yere dokununca folyo olan yer çizikten ötürü kalkma yapmazmı tesekkur ederım
Arkadaslar bu folyo arac renk degısımı ne kadar verımlı oluyor mesela yıkanınca silmesi kurulaması kolaymı veya bır yere dokununca folyo olan yer çizikten ötürü kalkma yapmazmı tesekkur ederım
anlıyorum dostum bıraz zahmetlı yanı bu işlem
sevdiğimiz bir abimizden şirket için 2 adet araç kiraladık pejo 206 araç filomuz beyaz olduğu ve gelen araç siyah olduğu için kaplatmasını rica ettik
seyrantepede neydüğü belirsiz bir yerde hafta sonu 550 tl den kaplatmış araçları inanın ticari taksilerde bu kadar hata yoktur
bildiğiniz yamalı bohça olmuş araba her yerde ekler var ve kabak gibi meydanda
o yüzden işinin ehli insanlara ucuzuna kaçmadan yaptırmak lazım![]()
Maxxcar bu işte bence en iyilerden şuan. 6 aydır aracım kaplı, ufak tefek dokunmalarda dahı bı sıkıntı cıkarmıyor. değilki tazzikli yıkama cila vs.. Ortalama binek araçları 1400-1500 tl civarı turuyor. İşçilik ve malz. kalitesi 10 numara.
www.maxxcar.com.tr
renk değiştiren - kaplatan arkadaşlar ruhsata işlettimi renkleri? çevirmede işli değilse kaplama olması münasebetiyle bi sıkıntı yaşanıyomu?
renk değişimlerde ruhsata işleniyomu..işleniyosa verilen fiyat anahtar teslim fiyatmıdır.. kanunen mesuliyet nedir ..bilgisi olan..???
ruhsata işlenecek mi diyen arkadaşlara da ben soru sorayım.
aracı boyattığınızda ruhsata işlenmesi gerekiyor mu sizce?
sonuçta iki durum da araç renk değişimi ?
boyandığında ruhsattaki rengin değişmesi gerekiyor diyorsanız bu doğal olarak folyo için de geçerli.. aracın rengini değiştiriyorsunuz..............
Aslında haklısınız ama birazda geçici, geridönüleiblir bi olay olduğu için , asıl rengi olmadığı için sorma gereği duydum.Yani kaputun altı , sacın arka kısmları falan orjinal renkle duruyor ve geri dönmek bi falçatalık iş.Direkt renk değişmiş olmamalı ruhsat açısından yani geçici bi durum.Ama TÜV deki siyah-beyaz olayı mantıklı olmuş.
Ben maxxcar a iki tane aracımı kaplattım gayet memnunum ama unutmamamız gereken birşey var kesinlikle boyanın yerini tutamaz yıkaması kurulaması kolay ama renk seçeneği kötü pasta yapılmıyor fakat cila atılıyor ama verimsiz oluyor atılan cila.
geri dönüşümü var diye bakmayın.
direkt düz mantık..
o an aracınız ne renk? beyaz.. o zaman ruhsatta da beyaz yazacak.
siyahsa siyah. aracınız park halinde iken kapı iç renkleri vs görünüyor mu? hayır.
sadece kaportanın rengi görünür, ne renk ise yazacak sadece ruhsatta da.
siyah beyaz olarak işleteen arkadaşlar var. onlar da beyaz aracı siyah tavan kaplama ya da siyah kaput vs gibi işlemler yaparlar, o zaman siyah beyaz olur. yine görünürde olan şeyler yani.
yoksa TÜV otomobilinizin her yanı (örneğin) bembeyaz(ya da simsiyah) olduğu an çift renk vermez.
falçata ile tekrar orjinale döndünüz, tekrar ruhsat değişecek. aracın o anki rengi ne ise o olacak ruhsatta..
protac kaplama diye bir yer var uygulama resimler baya bol google dan araçtırın isterseniz
sitesinde uygulama resimleri mevcut...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
hangi marka folyo kullanıldığı hakkında en ufak bir fikriniz olduğunu düşünmüyorum.
500 liralık folyo söküldüğünde mutlaka can sıkıcı olur
ancak işini hakkı ile yapanların uygulamaları söküldüğünde ortada bir sorun olacağını düşünmüyorum. Nereden biliyorum? bizzat biz kendimiz söktük......
elmayla armutu birbirine karıştırıp insanların kafalarını bulandırmayın
bugun ZS Vtec'in kaplamalari sokulmus vaziyette gordum Maxxcar'in onunden gecerken, durup bakacaktim ama duramadim.. gerci cok uzun zaman gecmedi ama fark var miydi merak ettim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)