arkadaşlar bugün çok garip bir olay yaşadım ve bunu mutlaka paylaşmak istedim, kendi sitemde de yazacağım ve bildiğim yerlerde de anlatacağım... isim ve de marka vermenin hukuki sonuçlarını gayet iyi bilirim, bu konuda da herhangi bir endişem yok, şahitler huzurunda yaşanmıştır çünkü...
birçok araç sahibi oldum bir çok farklı servisi ve de garajı tanırım, onlar da beni bilirler... standart arabalarım da vardır hiç ellemediğim ama araba yapmayı severim ve de sırf zevkine kullanırım haftasonları binerim... sitede takip edenler bilir 7 aydır bir maserati ghibli topluyorum, proje bitti gibi zaten ama İstanbul'daki çoğu büyüğüm (gerçekten saygı değer kişilerdir), kendi maserati ve de ferrarilerini emanet ettikleri Satılmış Ustaya mutlaka gitmem gerektiğini en azından arabayı bir göstermem konusunda ısrarcılardı, fazla uzatmayım bugün gittik... ben fazla konuşamadım zaten tavır aynen şuydu:
'bu arabanın eski sahibinin de onun arkadaşlarının da işini yapmam'
'sen sök getir ben sana yardımcı olurum' (Allah razı olsun bizler cahil cüheylayız ya

)
'ben ellemem'
'ben sadece XXX kişinin işini yaparım Ankarada Maserati camiasında???!!!'
her yerde 'şunu yaparız onu ben yaptım bu elimden geçti ben yürüttüm' gibi sözler söyleyen bu arkadaşın bu tavrı cidden beni çok kızdırdı, hem zaten gönüllerini kırmak istemediklerimin hatırına gittim hem de utanmasa dükkandan kovacaktı...
söylenecek çok şey var, bu arkadaşa iş yaptırıp çok memnun kalmış bir çok üye vardır sitede bundan eminim, ancak ticaretin de ustalığın da bir ahlakı olması gerektiğini düşünüyorum... kimsenin aklına bir şey gelmesin bu arada, Ankarada çoğu kişi beni bilir, kimseye de bir lira borcumuz yoktur

son cümleyi neden yazdım derseniz kendimi öyle hissettim biran

insanların haysiyeti ile oynamak bu kadar kolay olmamalı...