İçimizde daha önceden giden varmı? Ağustos başında gitmeyi düşünüyorum yada tavsiye edeceğiniz başka oteller varmı?
İçimizde daha önceden giden varmı? Ağustos başında gitmeyi düşünüyorum yada tavsiye edeceğiniz başka oteller varmı?
gayet güzel queen elizabeth
geçen yaz annemle babam gitti
mutfak ve servis zayıfmış , hiç memnun kalmamışlardı
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şikayet sitelerinde aşırı bir şikayet söz konusu. Acaba diyorum başka otel çalışanlarımı yazıyo rdurum bu olunca sizlere sormak istedim.
tesis güzel ama işletmesi maalesef kötü bu sektörün içinden birisi olarak söliyim... personelin maaşını çok fazla salladığı için kaliteli personel kalmıyor maalesef 3-4 ay maaşları sallıyolar direk... kemer bölgesinde alternatif tesis arıyorsan amara lara bakabilirsin orange county de güzel oteldir.
İngilizceniz varsa gideceğiniz otel hakkında bilgi alabileceğiniz en güzel site
www.tripadvisor.com
Otelin ismini yazıp review'leri okumanız yeterli
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
otelleri dönemlik kiralıyorlar buna dikkat edin. bu süre içerisinde herşeyden nekadar kar ederse ediyor,kurumsal değer müşteri memnuniyeti umurlarında olmuyor. 5 yıldızlı müthiş bildiğin oteller plastik bardakta kristal cola veriyor. şikayetleri önemseyin
kemer magic life düşünürseniz arkadaşım entertainment müdürü orda bir çok konuda yardımcı olabilir
B18c specR swap eg
ben iki sene önce gittim kaldım full+ full zımbırtısıyla
otel görüntüsü on numara geri kalan şeyler boş
görüntü var ses yok bir yer
içkiler muadilleri , otal yapısından kaynaklı odanız suit v.s ise iç tarafta kalıyor ve deli gibi yemek kokusu ve havasızlık çıkıyor (5.kattaydım havuz tarafı)
her sene başka bir yere gidiyorum hemen hemen
ama tipi şekli olmayan arum barut hotelde bile deli gibi memnun kalmıştım (4sene öncesi için)
otelin şekline tav olduk bizde , ama görüntü var ses yok bana göre kim ne derse desin
içi boş
ama biride gider ya ben çok beğendim on numara yer der bir şey diyemem
odası banyosu v.s güzel , lobisi kasvetli
gece osu busu erken kapanıyor 2-3 gibi birtek lobi açık kalıyor
aklıma gelirse daha yazarım
hele otoparkı iğrenç ötesi
yasak olsada havuzun ordaki bardan mutfağa girip direk inişi var(tabi müşteriler için değil) normalde getiriyorlar ama ben inmiştim mağara gibi![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
şöyle söyleyeyim ,
örneğin , sabah kahvaltısında çayı adi beyaz plastik bardakta (kullan-at) içmeyi seversen sorun yok![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
yanlış hatırlamıyorsam denize sıfır deildi
deniz ile arasında bi yol geçiyordu 50 mt sonra deniz vardı.hatta otel ve deniz arasındaki yolu atlamak için köprü yapmışlar.
deniz rüzgarlı ve dalgalı oluyor orda.
mümkünse kemer merkezde alatimya var orda falan kalın
ben geçen sene gittim bu otele.otel 7 yildizli gözüküyor ama 4 yildizli formatinda.otel kemerde degil göynük de kemerin sehir merkezine 5 km uzaklikta bir yerde.bende hersey dahil gittim ama içkiler benim hiç hosuma gitmedi.yemekleri güzeldi serviste bir sIkInti yoktu fakat aksamlari barda çalisan eleman brz dengesizdi.otel denize sifir bir yer degil 5-6 dk yürümeniz gerekir kumsala gitmeniz için.birde kumsaldaki servis sifir denecek kadar az.genelde otelin müsterileri israilliler ve ruslardi.otelin havuzlari ve eglenceleri güzel.aksamlari anfi tiyatroda güzel eglenceler oluyor.aksamlari otelin kendi discosu da var isterseniz sizleri kemerin güzel diskolarinada götürüyorlar.
her nereye giderseniz gidin.kemerin yat turlari var koylari gezdiren o hepsinden güzel benden demesi...
Kundu da Titanic Hotel i düşünün derim yemekleri ve servisi 10 numara...
Belek tarafında Adam&Eve olabilir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)