Abimin opel corsa tek kapı aracı var muayene istasyonunda arkada 3. emniyet kemeri olcak yoksa gecemezsin demişlerArastırdık ettik serviste 560 tl gibi bi rakam istiyorlar montaj dahil
Bilgisi olan varmı nerden takılır bu nasıl yapılır vs![]()
Abimin opel corsa tek kapı aracı var muayene istasyonunda arkada 3. emniyet kemeri olcak yoksa gecemezsin demişlerArastırdık ettik serviste 560 tl gibi bi rakam istiyorlar montaj dahil
Bilgisi olan varmı nerden takılır bu nasıl yapılır vs![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
başka bir aracın emnıyet kemerini uydur emaneten tak gitsin kemer gözüksün yeter banada aynı i..neliği yaptılar
ticari dobloda bizdende istediler. 100 liraya ciftini aldik vidaladik gectik. servise gerek yok cikmacilardan yada sanayiden bi tane uyduruk bisii ucuza tedarik edersin.
araç corsa hangi kasa? b kasa olduğunu tahmin ediyorum..kaç model?d kasada falan boyle bır sorun oldugunun sanmıyorum ama.. ya bide bu arac orjınal olarak arkada 2 kemere sahıp.aracın orjınal donanımından gecırmemesı anormal degılmı? mesela 70 lı model reno 12lerın sağ dikiz aynasıda yok mesela. aynı sekılde onlarda sorun yaşıyormu acaba?
ya yazık diyorum.. bu koltuğu bile olmayan ticari arabanın arka tarafına emniyet kemeri taktıran zihniyete yazık, verilen emeklere, dökülen paralara yazık yaa.![]()
Arac C kasa
Anlamadım bende orginalinde vandan cevirilirken serviste 2 kişi lik olarak gozukuo arkada ama 3. emniyet kemeri arıyorlar.
Şimdi sadece emniyet kemerinden kaldığından dolayı bidahaki muayenede direk emniyet kemerine bakıcaklar yani emanet bişi olsa direk anlasılır sanırım.
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Benim aracım c2 vtr arka kısmını bilirsiniz ayrı 2 adet koltuk var ben geçtim tüvden![]()
yolcu sayısı 5 olarak yazıyosa ruhsatta ona dayanarak 5. yi istiyolardır heralde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)