arkadşlar uygun fiyata bi 131 bulduk ama araç 2 senedir yatıyormuş çalışmıyormuş sizce bunun masrafı ne kadar olur aracı tekrar yürütmenin?
arkadşlar uygun fiyata bi 131 bulduk ama araç 2 senedir yatıyormuş çalışmıyormuş sizce bunun masrafı ne kadar olur aracı tekrar yürütmenin?
aramızda falcı var mı?
sen de falcı ışığını gördüm de o yüzden açtım konuyu zaten, araba 3 vitese geçmiyormuş birde ateşlemede sorun var diyor sahibi
şanzıman komple 5 vites alırsın 400 tl doğan slx karbiratör 150 lira motor sıfırdan yapsan 900 tl altının çürüğü filan varsa onuda 400 tl ye yaptırırsın buna göre canlandır kardeş gözünde
131 de kroniktir
2 ön çamurluk 160 TL
4 kapı sacı 300 TL
kaput 125 TL
bagaj 125 TL
2 arka çamurluk ağzı 120 TL
2 Marşpiyel 150 TL
2 ön direk sacı 70 TL
neredeyse arabayı komple al 1050 lira
ha ben bu kadar parça alı bide işçilikmi verecem dersen bursaya fabrikaya gidip 1,500 liraya komple sıfır kupa alıyosun![]()
mustafacım onu bunu bırakta musaıt bı zmanında bı bulusalım ölü paraya vercem aracımı![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
çok çürükse hiç bulaşmayın derim
arabayı gormedende kımse bısey dıyemez zaten
ama duzgun bir şekilde toplamak ıstıyosan en mınımum 5000tl harcanır ust lımıtı yoktur
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
belki atmosferik turbo vardir belinmez ki en iyisi tekerlekleri değiştir o zman hiç sorun kalmaz motorda
hic masrafı yoktur o arabalar pasla çürükle çalışır ilelede masraf yapacak kösedeki markette vardır parçalar![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)