kardeşim, dönücek misin TR'ye tedavinin ilk kısmı bitince?
kardeşim, dönücek misin TR'ye tedavinin ilk kısmı bitince?
Sabir Kaan, sabir. Moralini yuksek tut, gecer o aylar hocam.
Allah beterinden saklasin.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Zor günlerde bu konudaki mesajları görünce o an ki tüm ağrılarımı sorunlarımı unuttum o yüzden bu konuyu tekrardan canlandırıp yazim dedim.
Bu forum bu yüzden bize forumdan öte bi yaşam biçimi olduğu için seviyoruz her 5 dk bir sayfayı yenileyip konulara bakıyoruz.
herhangi bi yardım deynek cart curt olmadan 26 Nisan dan beri ilk defa adım atarak yürümeye başladım her ne kadar penguen gibi olsada son 2 ayım ondan sonra düzelcekmişim ...
Herkese tekrardan çok çok tşk ederim iyiki varsınız sağolun var olun.
( ABD ye gelceklere not olsun hastane masraflarım herşey toplam 600.000 dolar tuttu eğer kaçak olursanız zaten amilliyattan önce sizi anlıyorlar ozamn ki durumu yazmak istemiyorum ama vizeniz varsa sigortanız olmasa bile en azından amilliyata alıyorlar ondan sonrası için ücret isteniyıor ne yapın edin sigorta ile gelin yoksa kötü sonuçlar sizi bekler )
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
En kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileğiyle..600.000 dolarlık o işlemler burda ne kadara patlardı fikrim yok ama burdada pek ucuza geleceğini sanmam.
buyuk gecmıs olsun
insallah daha da iyi olursun, yakondaki track day'de gorusurus artik![]()
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Cogu gitti azi kaldi Kaan. Ne kadar ustune varirsan o kadar cabuk iyilesirsin.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Allah(c.c) acil şifalar versin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)