ahmet abi iyi stres atmış :D
Printable View
ahmet abi iyi stres atmış :D
hahahah iyiymiş
ya ne güldüm birde işin en kötü yanı sessiz sessiz gülmek ama dayanamıyorum anlatamam, yorumlar bitirdi zaten beni ahmet abinin tipi of of of :hehe::hehe::hehe:
ben hep işki alıyom işkileri heb bandrolmü oluyü D::D:D off ahmet abi rakıları nası patlattı ama helal abime parasını da vericek :D
elemanlar kacınca diğer şişeleride araba atmış eleman bağırıyor " ödetecem sana o arabanın parasını"
ahmet abi iyi savunmuş tekeli ama yarın öbürgün kendi dükkanını nasıl savunacak bakalım, tüm türkiyede duydu, kundaklar bu şerefsizler kendilerine yediremeyip
polisi arıyorum açmıyo telefonu diyo :D:D:D
adi dükkanda bişey kalmadı yaa atmaaa, tamam ben vercem parasını ben vercem :D:D
kırmızılıya emaneti takmıslar;)
İşte 3 tane zibidi , kafaları çekip olay çıkartınca böyle oluyor Ahmet abi ye helal olsun ama..
Kendinizi o büfecinin yerine koyun yada bir yakınınız olsaydı . O çocuklar bıçağı şah damara vursaydı o kafayla ??
hepimiz videoyu izleyip gülüyoruz ama ortada ciddi bir durum var.. ahmet abi olmasaydı o piçler çocuğu dövüp hatta bıçaklayıp dükkanı gasp edebilirlerdi... bu tarz adamları direk öldürüp temiz bir dünya yaratmak çok güzel olurdu.. hayvana acırım bunların ölmesine acımam.. ;)
mantıklı bakarsak aynen dediğiniz gibi olayın ciddi boyutu okadar vahimki, öldürsen sen suçlu oluyosun, öldürmesen öldürülebiliyosun.
aynı şekilde geçenlerde bir haber okudum. bir hırsız balkonda uyuyan ikiz bebeklerden birini çalmak için eve giriyor, bebeklerin ağlaması üzerine anne kalkıyor adamı çocuğunu çalarken görüyor o bağırıncada baba uyanıyor bir bakıyor adam !! mutfaktan aldığı bıçakla hırsızı bıçaklıyor ve hırsızda kaçmak istiyor balkondan atlayıp ölüyor.
Sonuç hırsız balkondan atlamadan önce ölümcül yara aldığı için baba suçlu 10 yıl hapsi isteniyor, tutuksuz yargılanıyor. Bumudur adalet ??
Her dükkana bi ahmet abi lazım allah yarattı demiyo:)ELİNE SAĞLIK..
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6232539_n.jpg
ahauahuhahahahahahahhahaha
ahaahhahahahahahaahhahaha hakan bu ne lan :D
hahahahahahahahahaaahahahahaahahhahahha
dakkasında uydurmuşlar bişey :D:D:D
ahhahahha ahmet abi ya efsane oldu :D:D:D bende bizim tekele inip biraları atıcam canım çekti :D:D
ahmet yılmaz:
geri vites yok ahmet abide:DAlıntı:
"Adalet böyle insanları serbest bırakmasın. Salacaklarsa bana versinler. Ben bıçak yarasından dolayı şu anda yerimden kalkamıyorum. 45 dakika kavga ediyorum, kendimi savunuyorum, kimse yardıma gelmedi. Beni bıçaklayan çocuğa ve küfredenlere onları yutturacağım. Bu konuşmamı aynen dinlesinler."
GT42R var ahmet abi de.. :D onunda kafası güzel herhalde.. :D:D:D
Helal olsun Ahmet abiye , yürekli adammış :)
zuhahhaaa fenaymışş :D
Ulan adam sigara almaya giriyo, süperman kesiliyo. Baldırına saplattırıyo :D ne garip bi yaşam formu bu böyle :D bide fırlatırken diyo ya " 1 dk dur" " ben ödicem " "ben aprasını vericem" "polisi ara ben parasını vericem" :D
@kakus; ahmet abi olmasaydı şimdi o tekelci çocuk pert olmuştu.. yatıp kalkıp ahmet abisine dua etmeli.. masrafları da fifty fifty paylaşmalı... ;)
Belkide ahmet abi olmasaydı camlar patlamaz, jbler havada uçmazdı. Çocuk olmaz abicim cart curt derdi, olmadı mı? Alır votkayı verir biraları :)
Ahmet ABİMİZİN yaptığı takdir-e şayan bişey, ona lafım yok. Ama aksi takdiri düşündüğünüzde öldürmeyin çocuğu hemen :)
camlar kırılsın jb ler havada uçsunda benim dükkanıma gelip 2 tane apaçi hava yapmasın;) yapabilirse o dükkan kalmaz zaten...Dükkan sahibi elemanda harbi fısmış öle duruyo dükkan yerinden oynadı :)
Gelin lağn! Gelin omuğogoduklarım! Polisi aradınmığğ? Parasını ödeyecm parasını...:D:D cephanelik saglam kucak kucak efesi makineli gibi savuruyo :D
O gerizekali bakkal değistirse vodkayı hiç sardırmıycaktı başına böyle bir olay.
şu herifi türlü işkencelerden geçirmek istiyorum ya
http://i40.tinypic.com/jsitxx.jpg
Helal olsun az bile yapmış ahmet abi.. gasp a gelmişler zaten sırayla giriyorlar tiplerinden belli..
abi zaten o star trek kaçkını kırmızı montlu olan tekelciye diyorki "abi bir dakika sırtını dönermisin". niyetin votka değiştirmek olmadığı belli birde laftanda anlamıyorlar
AHAHAHAHHAAHHAHH YARDIN LAN HAKKATEN STAR TREKTE OYNAMIŞ HERİF
Bak bak sağdaki
http://padresteve.files.wordpress.co...k-tos-cast.jpg
Ahmet abi kendini ve dükkanı savunmasaydı, dükkan sahibi çocuk bundan daha kötü anlar yaşayacaktı.Adamlar gaspa gelmiş, votka bahane.Dükkan sahibininde Ahmet abiye destek olması gerekirdi.Olay çıkınca herkes R gear, aradaşlarının hepsi kaçmış Ahmet abinin.
kanka artık uzay yolu dizileri iş yapmıyorya oyüzden bak adam ne hallere düşmüş tekele votka verip iki bira ile değiştirmek istiyor :) bıçağı tutanda turist ömer uzayda filmindeki tuz canavarı
ahmet abıye helal ama tekelcı cocuk nası boyle sakin zaten ahmet abı olmasaymıs tekelcı elemandan alırlarmıs butun sıseleri degısen bıse yok acaba ne oldu aldılarmı ıcerı dıgerlerını
ahmet abi işi karıştırdı hangi ara bıçaklandı.en kötü ihtimalle elemen alırdı votka,yı verirdi biraları olur biterdi.ama ahmet abi birden bire havalara girdi sözde dayılık yaptı.üstüne üstelik adamların votkasınıda alıp kovmaya başladı.votkanın adamların oldugunu anlayamadı heralde.adamlarda yandaki rentecar cılar glb.>>>Olaya en güzel söz-Öfkeyle kalkan zararla oturur.:) adamların kafalar bi dünya silah vs olsa cinayette çıkacak.mal canın yongası ama canındanda önemli degil.
Bende bunu anlatmak istedim ama bu gerçekten üzücü bi konu ki bizim insanlarımız kahramanlara ve kahraman gibi gözükenlere bayılıyor. Bu mesajım kesinlikle direk olarak kimsee değil, bilginiz olsun. Laf sokma çabasıda yok. Sadece siz ahmet abinin yaptığı şey güzel bişey diye olay ahmet abisiz devam etseydi ne olurdu karar veremiyosunuz. Ahmet abi olmasaydı al votka ver bira hadi iyi akşamlar. Ahmet abi adamın elindeki votkasını alıyo, parasıyla aldığı votkasını. E ne ayak?
harbiden orda adama sırtını döner misin bi dk diyo ne alaka acaba ne yapacak
Sırtını dönermisin derken, diğeriyle o an bişey konuşucak bakkaln duymasını istemiyo, bi arkanı dönde bizi duyma gibilernden diyo. Zaten hemen sonrasında adamın kulağına doğru bişeyler söylüyo fark ettiyseniz.
Edit:
Özür dilerim beyler, kusura bakamayın ama şimdi uzun versiyonunu izledim. Cidden kusura bakmayın ama eğer burda suçlu ahmet abi değilse, bende bu zamana kadar ufacıkta olsun bişey öğrenememişim. İlk ahmet abi vuruyo, ilk ahmet abi sert yapıyo adamlar gider yapıyo sopayı ver cart curt diyo. Kırmızılı adam düzgün konuşmaya çalışıyo ki 2 arakdaş - abi kardeş kavga ediceği zaman illaki " sen beni biliyon ben seni biliyom" muhabbeti geçer. e öyle muhabbet de geçiyo. daha ne yapsın ahmet abi, iyi kendini savunmuş...