beşiktaş trafik çok karışık ya:D sıra yok birşey yok
beykoz çok rahattı
sıra numarası filan alıyorsun makinadan...
Printable View
noterlerde dosya olmadıgından haciz ve rehin yazıları nerden görülecek, veya 3. şahızların koydugu tedbirler. temiz kagıdıyla sadece araba üzerindeki vergi borcu görünüyo ondan dedim. bunada inşallah bir cözüm bulur lar yoksa baya bi can yakar bu olay...
1 mayıstan itibaren herkezin plakasıda kendinin oluyor diye duydum dogrumu acaba?
yarın araba alıcam p.tesine mi bıraksam
bu yenı sıstemde evraklar kesın postada kaybolur :) ben yıne eskı sıstem mı yapsam kararsız kaldım
vay anam vay şoförler odası hapı yuttu 2 kağıt parçasına iyi para basıyorlardı haaaaaaaahaaaaaaaaaaa:hehe::hoo::hoo::hoo:
sonunda biri akıl etmiş
çok güzel olucak gerçekten herşey rayına oturduğu zaman
böyle şeyler olurmuydu bizim ülkemizde Hayret
aslında çok önceden ab uyum yasalarında vardı ama bizimkiler anca başarabildi
Bakın enteresan bir yönü daha var bu işin, eğer min. sorunla uygulamaya geçilebilirse çok yüksek yüzde değerlerine sahip olarak 2.el satış kesinlikle artacaktır diye düşünüyorum. Çünkü bazı kesim araç alım satım masrafını düşünerek dahi daha ucuz araçlara yöneliyor veya araç alamıyordu.
İllaki satışlara etkisi olacaktır. Noter masrafı düştüğünde bile kıpırdanma olmuştu. Hatta gördüğüm bazı galericiler bile noter satışı yapıyorlardı aldıkları arabaya en fazla 50 lira tutuyor noter masrafı.
çok çok iyi olmuş yaww:)
peki farklı ilden araç alımında plakaları kim vericek?ve mühürü kim basıcak?eski plakaları noteremi geri vercez?
ek1 ek9 trafik tescil dosyası falan doldurulmıcakmı artık?
sigorta poliçesi kestiripmi gidicez notere??
bugun notere gıttım sordum
uygulama p.tesi başlıyor
satıs yapılıyor butun evraklar notere teslım edılıyor gecıcı trafık belgesı verıyolar bunun ucretı noter masrafına ekstra olarak tam bişey soyleyemedıler
geçici evrakla 15 gun dolaşabılırsınız 15 gun sonunda evrak iptal olur
eğer ruhsatınız elınıze ulaşmadıysa oturdugunuz yere en yakın trafık subesınden ışlemınız halledebılırsınız
örnek: araç bağcılar kayıtlı ben kartal da oturuyorum kartaldan işlemimi yapabılıcem.
her şey on lıne sısteme dönüyor
ben bugun araba alıcaktım pazartesine bıraktım gelişmeleri buradan yazarım
tarık onu sormadım walla pazartesi gidicem zaten fakat kadın sankı gecıcı plaka gıbı bıseyde dedı sonra gecıcı evrak dedı bende ustelemedım pazartesi tam ogrenırım yazarım