-
WRC hem tecrube ister hem de pilot.Japon WRC pilotu varmıydı hiç:rolleyes: iskoç,finlandiyalı,ispanyalı hatırlıyorum da hiç japon hatırlamıyorum japon takımlarında bile...
hem WRC de de honda atmosferik koşmak isteyecektir.Nasıl olsa butun rakipleri asırı besleme ile yürürken(Ford,VW,Renault...) honda hala atmosferikte ısrar ediyorsa FİA ya da oneride bulunmuşlardır biz atmosferik koşalım diye:p :p :p
i_could...
-
Beyaz renk yakışmış önden güzel duruyor komple beyaz olan. Beyaz jantlar filan... Arkası 206 kopyası gibi duruyor çapraz açıdan.
Hondanın genel avantajı hafiflik oluyor. Ralli araçlarında nerdeyse aynı kilolar geçerli. Kimse arabasını klimalı yalıtımlı vs filan sokmuyo yarışa. Bu durumda üstünlük kurmak daha zor... Japon ralli pilotu bende görmedim.
Motorstv kanalında denk geliyorum ingilteredeki yerel rallilerde çok oluyor 2wd japon araçları;)
-
yalnız bir aracın homologe edilmesi ile wrc de yarısması cok farklı. homologe edilen bir aracı siz bir garajda hazırlayıp yarısabilirsiniz. ki bunu jas sizin için yapmıs. yani cogu arac homologe edilir yeni cıktıktan sonra :)