o nasıl bi şekil almış öyle ya:beuj:
o nasıl bi şekil almış öyle ya:beuj:
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eğlesin,kötü ölüm :S
tırın altına girmiş bolu gerede yolu cok sakattır orada sık sık bu tür kazalar meydana gelir allah rahmet eylesin
dorsenin altına girmişler herhalde :(
http://i43.tinypic.com/34pg7zo.jpg
bi de ilk resimde ön koltukların kafalıkları yok, direk traşlanmış gibi, gerçekten çok kötü bir ölüm, allah rahmet eylesin, allah herkesi korusun böyle kazalardan :(
bunlarda diger resimleri
http://fotograf.gazetevatan.com/foto...&page_number=1
once kza olmus erıcksonun yonetıcılerıne bı suıkast duzenlemısler gıbı bısey hıssettım snr adamların olmesınden cok mersonun geldıgı hale bktım mersonun ımajı yalan olmus dedım ıcımden snrda aslında bu olayın tr de hemde boluda oldugunu ogrenınce erıcsonn un cokta mantıklı bı sırket olmadıgı anladım ulan sen nıe en ıyı adamlarını tr de otobna salarsın kı.(uykudn uyanıp konu okuyunca bole oluo sanırım).llah rahmet eylesin.
üstten gelen darbeye dünyada hiçbir araç dayanamaz ne marka model olursa olsun çelik kasalı dorseye arkadan giriyorsun marka model tanımaz... iyi dayanmış yine...
Çok kötü olmuş ya malesef belli bir hızdan sonra Mercedes Serçedes pek anlamı kalmıyor =\
Hiçbir aracın direkleri bu tip bir çarpışmada koruma rolü üstlenemez, bilmiyorum fark ettiniz mi ama ncapte 5 yıldız almış bir araçtan söz ediyorsunuz.
O direkler takla anında dikey yüke dayanmak için tasarlanmıştır, yatay darbelerde her araç böyle karpuz gibi yarılır.
Allah rahmet eylesin..
Dorsenin arka lastiğine kadar girmiş :s
allah rahmet eylesin...
cok kotu bi kaza :( :(
Offf off offf allah rahmet eğlesin ama ölenler pek acı hissetmemiştir diğe düşünüyorum dorse jilet gibi kafalarını kesmiştir çünkü.
Bu araç bi W140 s klass olsaydı bu kadar hasar almazdı diye düşünüyorum.
Allah rahmet eylesin
Tırda suç var. Normalde yeni nesil dorselerde bir bar var otomobiller ile çarpışma esnasında tam olarak karşılasın diye. burada hiç bişi yok direk altına girmiş.
Amcam kac km hizla gidiyodu allah bilir tir resmen ustunu tiraslamiş
Ölümün hayirlisini yeylerim
Allah ölümünde hayırlısını versin derler hep bu işte öyle bi durum :( Allah rahmet eğlesin bu şekilde ölmeleri çok üzücü.
Allah rahmet eylesin :(