Printable View
ben 7/24 ılımlıyım kanka hehehe :)
Alıntı: Caneration Nickli Üyeden Alıntı arabasını satmak isteyen selim'e söyleyebilir.bi sorguda araç satılır :D :D bu arada alan arkadaşa da hayırlı olsun inşallah... tesekkurler arkadasım :)
Alıntı: selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı :D :D :D :D ama olayın başında da dedım yaa şimdi sorguluyorum kesın satılırr :D pm den benim arabanın ilanını atıyorum kardeş gerisini sen halledersin bi zahmet :D:D:D
caner bi haber aldım bi yerde full stock vti varmış filitre görmemiş yay görmemiş vtec açmamışş
Alıntı: selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı caner bi haber aldım bi yerde full stock vti varmış filitre görmemiş yay görmemiş vtec açmamışş gidip alalım kanka nerdeymiş.. ya da dur söyleme kanka hayatımızın hatası olur :D :D
Alıntı: Caneration Nickli Üyeden Alıntı gidip alalım kanka nerdeymiş.. ya da dur söyleme kanka hayatımızın hatası olur :D :D kısmetse yarın getırıolar bakıcaz araca inşallah dedıklerı gıbıdırr :D
Alıntı: fatiii Nickli Üyeden Alıntı pm den benim arabanın ilanını atıyorum kardeş gerisini sen halledersin bi zahmet :D:D:D tmm kardeşş :D hemen bı sorgu cekıyım :D
msn den devam.