arkadaşlar yeni bir araba almayı düşünüyoruz.ama iki model arasında kararsız kaldık.siz olsanız hangisini alırdınız.
cooper s 2003 model olarak düşünülüyor.
arkadaşlar yeni bir araba almayı düşünüyoruz.ama iki model arasında kararsız kaldık.siz olsanız hangisini alırdınız.
cooper s 2003 model olarak düşünülüyor.
Zalimler için yaşasın cehennem..
Bence 207RC daha mantıklı olur model yaşı ve motor olarak düşündüğünüzde,donanımıda baya iyi..MCS görünüm olarak daha hoş,tarz bir otomobil ama yinede mantıklı olan RC diye düşünüyorum..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
2003 R53 yerine bence 207RC. Ama R56 MCS olsaydı tabiki MCS.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
2003 mcs yerine ben olsam 2008 rc alırım.bana daha mantıklı geliyor 5 yaş az değil
ayrıca rc, mcs ye göre daha geniş ve donanımlı.düşük km de hatasız boyasız bir çok araç var
evet arkadaşların dediklerine bende katılıyorum hem daha yeni hem daha donanımlı dencek bi araç olur 207rc,,,,yok ben seviyodum r53 lere illa ona bincem demiyen birisi için rc daha mantıklı ..........
2003 model güzel görünümlü bir MINI.. Diğer yanda son derece güvenli ve donanımlı 2008 üstü bi 207.. Mantık 207 diyor..
r56 olmayacaksa ki r53 dusunmuşsunuz hemde 2003 model demişsiniz 207 rc daha mantıklı bir tercih olur
Stock
rc daha mantıklı gibi gelse de mini alırdım. tasarımını çok beyeniyorum.
ikisininde birbirine göre çok farklı avantajları var, iki aracada sahip olmuş biri olarak mini alırdım.
Düşünecek fazla birşey yok donanımı ile iç tasarımı ile RC bence çok çok daha güzel mcs den mcs kullanmış biri olarak tartışmasız RC derim ,üstelik ailende 2 kişiden fazla ise hiç düşünme bile.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
kıpırSdaha tarz bir otomobil.
zamanında bende böyle bir ikilimde kalmıştım
sonra mini aldım,işin içinde mini varsa 207 alınmaz herşeyiyle çok keyifli 4 kişilik deil ama arkasına 2 kız oturur ancak
bu arada bakımı parçası pahalı alırken onuda düşünün
bu arada pejo sürekli değer kaybeden bir araç
donanım yenilik gibi unsurların yanında R53 Karşısında RC teknik olarakta üstün bir araç..
mcs daha tarz daha şık olan taraf tartışmasız..
Yalnız mcs in 2.eli gitmez satılması çok zor bir araçtır ve değer kaybı çok yüksek miktarda olur..alırsınız 33-35 bin € ya 2 ay sonra 50-55 bine satamazsınız bile..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)