Bakarım alırsak bakıcamda abi şu son ilanını koyduğun ilk iki gti hakkında bilgin var mı?kmleri düşük ve fiyatta uçuk değil bian gti a döndüm sanki bu ikisini görünce![]()
http://www.sahibinden.com/citroen_vt...XQQdisplayitem
şu araba için bence bi görüş sıkı pazarlık yap.ama sor 8 valf olabilir bu boşuna gitme sonra![]()
Peder malesef kitliyo aracı onunda görmesi lazımmış almadan önce bi araç almak içinde izmir dışına çıkıcak bi adam değil ilk tercihimiz izmir umarım buluruz bi araç gtilere baktım gümüş ve beyaz olana ikisindede klima airbag yok ve gümüşün sunroof sonradan açılmış gibi geldi bana![]()
kardesım 2 aracıda yakından gordum ıkısıde temız duruo.beyaz olanı daha yenı gordum koltuklarında musambalar duruo temızlıge sokmus tertemızdı ıcı falan grı olanda cok temız araba ama tabı motorunu bılemem onun ıcın ıkısıde mantıklı arabalar gıdıp bak begenırsen duzgun bır servıse gotur herseyıne baktır motoruna falanda baktır kompressorunu falan olctur motorun sonrada fıyatta pazarlık yap ve al![]()
Uyar dersen c2 sx al jant ve yay ile güzel bi araban olur hemde 04-05 model olur.14 e su an benzinli güzel km de bi makina bulabilirsin![]()
yok kardesım tam bır bılgım yok ama arabayı daha once gordum baya oldu gorelı o zamanda sunroof vardı zannetmıorum sonradan yapıldıgını.106 alıcaksan zaten abs aırbagsız alma
Benden önce davranıp söylemişsin sunroof olayını abi 5dk dır gti aranaya geçmiş bulunmaktayım peder citroeni kabul etmedi gtidede izmirde fiyat ve duruş oolarak senin likini verdiğin ilk iki aracı begendim gümüşle beyazı gümüşte sunroof olması ve fiyatı daha düşük olması + ama renkten dolayı quick gibi görünüdüğü için tereddütteyim inş ctesi yada haftaya bu iki aracı inceliyeceğim teşekkürler.
Ben bugün söyledim alalım dedim bi arac bineyim tamam dedi hemen ilanlara baktım arastırdım yarımsaat içinde dedim buldum araba bekle biraz diyo hemen karar verme diyo o süreyü uzatırsa benimde kafam karışıcak vereyim gazıda en kısa zamanda alalım bi arac kararından vazgeçmeden![]()
Güzel arabadır. Yakışıklıdır senden öncekiler canını almadı ise bakımları yapıldı ise sorun açmaz ben aldım 24 nisanda 1 sene oldu arıza açan malzeme şanzuman takozu 1 kere oldu rolling de yaptık sıktıkta sıkıştırdıkta 5000 kmde bir yağ vs filtre deiştirdim 10 binde birde buji falan deiştirdim diğer bakımlarınıda elimden geldiğince kendim yapıyorum.
1.6tdi.
Ecutech.
kardesım mrk etme ısı bılen quıksılver ve gtı yı ayırt eder zaten quıksılverla gtı arasında cok fark var o acıdan canını sıkma.ben bı etrafıma bakayım sorusturayım duzgun bı 106 bulursam sana haber verırım aslında vardı cok duzgun 106 ama satıldı bı kac arkadas var sorarım donerım sana.
İnş. temiz bi makina bulursun ve umarım insan gbi kullanırsın gtı dan bahsediyoruz şaka değil yani.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)