User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Citroen Saxo VTS hakkında bilgi.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kronik sorunu varmıdır ahuahauha bu lafa koptum ya
    Ahahaha alem adamsın göki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parçası ucuz.temiz bakımlı araba alır sende bakarsan sorun çıkarmaz rahat ol
    Teşekkürler.Kararımı verdim heralde bulursam 13-14e kadar izmir içi bi gti vts alıcağız pederde beğenirse tabi(arabadan anlamaz ama alırken görmese olmaz)

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaslarında dedıgı gıbı olay sende bıtıo arabana bakarsan cokta sorun cıkarmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakarım alırsak bakıcamda abi şu son ilanını koyduğun ilk iki gti hakkında bilgin var mı?kmleri düşük ve fiyatta uçuk değil bian gti a döndüm sanki bu ikisini görünce

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler.Kararımı verdim heralde bulursam 13-14e kadar izmir içi bi gti vts alıcağız pederde beğenirse tabi(arabadan anlamaz ama alırken görmese olmaz)
    izmir içi diye kitlenme bence.araba düzgün olsunda nerde olursa olsun.benim tercihim mk2 saxo vts olurdu

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/citroen_vt...XQQdisplayitem

şu araba için bence bi görüş sıkı pazarlık yap.ama sor 8 valf olabilir bu boşuna gitme sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmir içi diye kitlenme bence.araba düzgün olsunda nerde olursa olsun.benim tercihim mk2 saxo vts olurdu
    Peder malesef kitliyo aracı onunda görmesi lazımmış almadan önce bi araç almak içinde izmir dışına çıkıcak bi adam değil ilk tercihimiz izmir umarım buluruz bi araç gtilere baktım gümüş ve beyaz olana ikisindede klima airbag yok ve gümüşün sunroof sonradan açılmış gibi geldi bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım 2 aracıda yakından gordum ıkısıde temız duruo.beyaz olanı daha yenı gordum koltuklarında musambalar duruo temızlıge sokmus tertemızdı ıcı falan grı olanda cok temız araba ama tabı motorunu bılemem onun ıcın ıkısıde mantıklı arabalar gıdıp bak begenırsen duzgun bır servıse gotur herseyıne baktır motoruna falanda baktır kompressorunu falan olctur motorun sonrada fıyatta pazarlık yap ve al

EMRE-5843
    Misafir
    Uyar dersen c2 sx al jant ve yay ile güzel bi araban olur hemde 04-05 model olur.14 e su an benzinli güzel km de bi makina bulabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peder malesef kitliyo aracı onunda görmesi lazımmış almadan önce bi araç almak içinde izmir dışına çıkıcak bi adam değil ilk tercihimiz izmir umarım buluruz bi araç gtilere baktım gümüş ve beyaz olana ikisindede klima airbag yok ve gümüşün sunroof sonradan açılmış gibi geldi bana
    sunroofu sonradan acma deıl arabayı bılıorum onu kafana takma yanı.beyaz olanda aırbag yok evet dıreksıyondan bellı zaten.aırbaglerı bazen ılanlarda kutucukları tıklamıolar grıde aırbag olabılır onu tel acıp sorabılırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RS609 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım 2 aracıda yakından gordum ıkısıde temız duruo.beyaz olanı daha yenı gordum koltuklarında musambalar duruo temızlıge sokmus tertemızdı ıcı falan grı olanda cok temız araba ama tabı motorunu bılemem onun ıcın ıkısıde mantıklı arabalar gıdıp bak begenırsen duzgun bır servıse gotur herseyıne baktır motoruna falanda baktır kompressorunu falan olctur motorun sonrada fıyatta pazarlık yap ve al
    Peder bey citroen istemiyo illa ikisinden biri olucaksa peugeot olsun diyo bende klima airbag yok diye biraz tereddütte kalıyorum bide gümüşün sunroof sonradan açılmış gibi abi bi bilgin var mı sunroof hakkında?

EMRE-5843
    Misafir
    Peder bey citroen istemiyo illa ikisinden biri olucaksa peugeot olsun diyo bende klima airbag yok diye biraz tereddütte kalıyorum bide gümüşün sunroof sonradan açılmış gibi abi bi bilgin var mı sunroof hakkında?
    Bu iki aracında görüntüsü ve tarzı bence çok güzel zaten.Araç alımlarında en buyuk sorun düşünme süresi uzadıkça kafa karışır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok kardesım tam bır bılgım yok ama arabayı daha once gordum baya oldu gorelı o zamanda sunroof vardı zannetmıorum sonradan yapıldıgını.106 alıcaksan zaten abs aırbagsız alma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sunroofu sonradan acma deıl arabayı bılıorum onu kafana takma yanı.beyaz olanda aırbag yok evet dıreksıyondan bellı zaten.aırbaglerı bazen ılanlarda kutucukları tıklamıolar grıde aırbag olabılır onu tel acıp sorabılırsın
    Benden önce davranıp söylemişsin sunroof olayını abi 5dk dır gti aranaya geçmiş bulunmaktayım peder citroeni kabul etmedi gtidede izmirde fiyat ve duruş oolarak senin likini verdiğin ilk iki aracı begendim gümüşle beyazı gümüşte sunroof olması ve fiyatı daha düşük olması + ama renkten dolayı quick gibi görünüdüğü için tereddütteyim inş ctesi yada haftaya bu iki aracı inceliyeceğim teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRE-5843 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iki aracında görüntüsü ve tarzı bence çok güzel zaten.Araç alımlarında en buyuk sorun düşünme süresi uzadıkça kafa karışır
    Ben bugün söyledim alalım dedim bi arac bineyim tamam dedi hemen ilanlara baktım arastırdım yarımsaat içinde dedim buldum araba bekle biraz diyo hemen karar verme diyo o süreyü uzatırsa benimde kafam karışıcak vereyim gazıda en kısa zamanda alalım bi arac kararından vazgeçmeden

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel arabadır. Yakışıklıdır senden öncekiler canını almadı ise bakımları yapıldı ise sorun açmaz ben aldım 24 nisanda 1 sene oldu arıza açan malzeme şanzuman takozu 1 kere oldu rolling de yaptık sıktıkta sıkıştırdıkta 5000 kmde bir yağ vs filtre deiştirdim 10 binde birde buji falan deiştirdim diğer bakımlarınıda elimden geldiğince kendim yapıyorum.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım mrk etme ısı bılen quıksılver ve gtı yı ayırt eder zaten quıksılverla gtı arasında cok fark var o acıdan canını sıkma.ben bı etrafıma bakayım sorusturayım duzgun bı 106 bulursam sana haber verırım aslında vardı cok duzgun 106 ama satıldı bı kac arkadas var sorarım donerım sana.

EMRE-5843
    Misafir
    İnş. temiz bi makina bulursun ve umarım insan gbi kullanırsın gtı dan bahsediyoruz şaka değil yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok kardesım tam bır bılgım yok ama arabayı daha once gordum baya oldu gorelı o zamanda sunroof vardı zannetmıorum sonradan yapıldıgını.106 alıcaksan zaten abs aırbagsız alma
    En yakın zamanda inceliyicem bu iki aracı ama ikisindede klima airbag yok o yüzden biraz tereddütteyim klimayı zaten kullanmam kolay kolayda airbag olsaydı iyi olurdu.Hayırlısı bakalım ctesi günü yada haftaya bigün inceliyicem bu iki aracı.Tekrar teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)